"Велике будівництво" Зеленського до жовтня відновить маршрут до озера Світязь

11 серпня 2021, 11:23
Наразі підрядники працюють на ділянці від села Пульмо до урочища "Гряда".

На Волині почався ремонт дороги Т-03-01 Залісся — /Т-03-02/, що пролягає вздовж північної сторони одного з головних туристичних магнітів регіону — озера Світязь. Про це повідомляє Facebook-сторінка Служби автомобільних доріг Волинської області.

З 13,2 км загальної протяжності траси невідкладного ремонту потребували 5,6 км.

Наразі підрядники працюють на ділянці від села Пульмо до урочища "Гряда". Рух транспорту під час ремонту організовано у реверсному режимі.

відео дня

"Проєктною документацією передбачено влаштування двох шарів основи, поверх якої — два шари асфальту, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування тротуару по всій протяжності ділянки зі сторони прибережної смуги Світязя, облаштування узбіч, а також ремонт розташованого на цій ділянці мосту", — зазначається у повідомленні.

Завершити роботи планується наприкінці жовтня.

Це вже третя дорога Шаччини, що відновлюється за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Наразі відремонтовано понад 26 км автошляху Т-03-02 та всю дорогу Т-03-06 — 22,5 км.

Раніше заступник голови Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив про плани цього року відновити 4500 км доріг державного та 2000 км місцевого значення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти