"Велике будівництво": у Маріуполі завершили реконструкцію школи для майже 1000 дітей

1 червня 2021, 12:04
61
Реконструкція торкнулася повністю всього шкільного комплексу.

Першим готовим об'єктом програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" у Донецькій області в 2021 році стала школа №26 в Маріуполі. В оновленій школі уже пролунав останній дзвоник, повідомляють в Донецькій ОДА.

Завдяки реконструкції місткість школи збільшилася вдвічі. На початку наступного навчального року вона зможе прийняти вже 960 учнів. Чотири перші класи були набрані у перший же день після відкриття оновленої школи.

Реконструкція торкнулася повністю всього шкільного комплексу. Стару будівлю школи було оновлено як ззовні, так і зсередини, була також упорядкована прилегла територія.

відео дня

Додатково було облаштовано комплекс спортивних майданчиків з тренажерами, футбольним полем зі штучним покриттям і біговою доріжкою. Спортзал оснастили новим спортивним приладдям.

Вартість реконструкції школи склала 123 млн гривень.

"Радий бачити, як на наших очах старенька пошарпана школа перетворилася на сучасний освітній центр. Впевнений, що в такому закладі дітям буде приємно вчитися, а викладачам – учити", - сказав голова Донецької ОДА, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що в 2021 році в Україні буде реконструйовано і побудовано 95 шкіл і 70 дитячих садків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти