"Велике будівництво" цьогоріч продовжить масштабний ремонт траси Н-07 на Чернігівщині

10 лютого 2022, 17:19
Також в області проведуть масштабні роботи і на мостах.

Чернігівська область у будівельному сезоні 2022 року планує охопити капітальним та середнім ремонтом майже 200 кілометрів доріг та 15 мостових переходів за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Про це повідомляє Служба автомобільних доріг області.

Для більшості об’єктів вже є проєктна документація, проведені тендери та заключено договори з підрядниками.

Так, одним з пріоритетних напрямків роботи на цей рік є продовження масштабних робіт на дорозі Н-07 Київ - Суми – Юнаківка, протяжність якої в межах області становить 143 км. Кількість ділянок капітального ремонту – 18, ділянок реконструкції - 5. На початок року у верхніх шарах дорожнього покриття вже 103,6 км траси. Нові ділянки дороги, де будуть цьогоріч проводити роботи, – с. Запоріжжя, с. Миколаївка та с. Знамянка.

відео дня

Також в області проведуть масштабні роботи і на мостах. Серед іншого, планується встановити нові мостові переходи через р. Сейм поблизу м. Батурин та через р. Стрижень поблизу м. Короп.

Для того, щоб перевантажений транспорт не руйнував дороги області, на трасах М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі та Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч буде встановлено комплекси зважування у русі (WIM).

У дорожньому відомстві нагадують, що у 2021 році у Чернігівській області було відремонтовано 188 кілометрів доріг державного значення, а також оновлено 18 мостів.

Як раніше розповів координатор програми "Велике будівництво" і заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, впродовж минулого року по всій Україні було збудовано на відремонтовано понад 7 тисяч кілометрів доріг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти