"Велике будівництво": у Чорноморську запрацювало модернізоване приймальне відділення лікарні

9 вересня 2021, 14:32
49
Лікарня у Чорноморську — один з 13 опорних медичних закладів Одеської області.

У Чорноморську на Одещині відкрилося після реконструкції за програмою президента Володимира Зеленського приймальне відділення міської лікарні.

Про це повідомляє Одеська ОДА.

Лікарня у Чорноморську — один з 13 опорних медичних закладів Одеської області.

відео дня

Вартість проєкту склала понад 15 млн гривень, з яких 7,318 млн виділив бюджет міста, а 8 млн — держава. У приміщеннях зробили повний капітальний ремонт та встановили сучасне медичне обладнання.

Завдяки сучасним методам та обладнанню діагностика пацієнта, яка до реконструкції тривала годинами, скоротиться до 20-30 хвилин, після чого він зможе одразу отримати необхідне лікування.

"Жителі як сільської місцевості, так і міст мусять мати доступ до високоякісних медичних послуг у комфортних умовах із використанням сучасного обладнання. І можливо, дехто думає, що відкриття однієї чи декількох лікарень не вирішує проблем інфраструктури у сфері охорони здоров’я. Але я переконаний, що кожен новий заклад у сфері медицини – це додатковий шанс врятувати життя людини", — сказав під час відкриття відділення голова ОДА Сергій Гриневецький.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський зазначив, що у кожній області України з’являться лікарні нового формату, які відповідатимуть рівню провідних європейських клінік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти