"Велике будівництво" у 2022 році зведе масштабний хірургічний комплекс у Сєвєродонецьку

30 вересня 2021, 12:43
Луганська обласна державна адміністрація працює над тим, щоб відкрити в цьому комплексі також відділення щелепно-лицевої хірургії.

У Сєвєродонецьку у 2022 році відкриють новий хірургічний комплекс Луганської обласної лікарні, який будують там за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це розповів голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

"Проєкт розрахований на 2 роки. Цього року ми отримали 34 млн, а загалом об’єкт коштуватиме трохи більше 300 млн гривень. Тому що це не просто стіни - в цю суму входить і обладнання, а воно дороговартісне", - пояснив очільник ОДА.

відео дня

Крім того, Луганська обласна державна адміністрація працює над тим, щоб відкрити у цьому комплексі також відділення щелепно-лицевої хірургії.

Будівництво ведеться за адресою вул. Сметаніна, 5Т.

"Ту чергу, яку ми запланували на цей рік, ми своєчасно закінчимо. В грудні приймемо роботи. А наступного року відкриватимемо готове сучасне, нове відділення хірургії", - додав Гайдай.

Нагадаємо, цього року за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" також стартувало створення Обласної багатопрофільної лікарні у Краматорську. Сучасний медичний комплекс надаватиме допомогу жителям Донецької, а також сусідніх Луганської та Харківської областей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти