"Велике будівництво" реконструювало найбільший критий басейн у Донецькій області

15 грудня 2021, 12:32
94
Басейн відповідає сучасним вимогам доступності. Зокрема, він обладнаний ліфтами та підйомниками для спуску у воду.

У Маріуполі завершилася реконструкція басейну "Нептун". Спортивний об’єкт, який було оновлено в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", відповідає стандартам Міжнародної федерації плавання (FINA), повідомив у Facebook голова Донецької ОДА, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

"Нептун" - єдиний критий 50-метровий басейн на підконтрольній території області. Тепер він може приймати всеукраїнські та міжнародні змагання з п’яти видів спорту: плавання, синхронного плавання, водного поло, стрибків у воду та стрибків на батуті.

"На ремонт було витрачено майже 120 млн гривень. За ці кошти в басейні змінили розміри чаші басейну та снарядів для стрибків у воду, встановили найсучаснішу систему фільтрації води, замінили всі внутрішні комунікації, відремонтували внутрішні приміщення та упорядкували прилеглу територію", - розповів Кириленко.

відео дня

Крім цього, як додав очільник Донеччини, басейн відповідає сучасним вимогам доступності. Зокрема, його обладнано ліфтами та підйомниками для спуску у воду.

"Вірю, що тут буде виховане не одне покоління чемпіонів", - написав Кириленко.

Нагадаємо, раніше в ОП повідомили, що Донецька область є першою у країні за кількістю об’єктів, охоплених "Великим будівництвом" Президента Володимира Зеленського. В даний момент в області програма зводить та оновлює 54 об’єкти соціальної інфраструктури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти