"Велике будівництво" першого українського хайвея Н-31 Дніпро-Решетилівка не зупиняється навіть узимку

17 січня 2022, 12:17оновлено 17 січня 2022, 13:47

На Дніпропетровщині цілодобово продовжується будівництво нової траси Н -31 Дніпро – Царичанка – Решетилівка в межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Роботи зараз тривають на відрізку довжиною 29,5 км від каналу Дніпро – Донбас і до межі Дніпропетровської та Полтавської областей, повідомляє "Укравтодор".

"Дорожники працюють без перерви на свята та вихідні, не завадили і морози. Саме зараз виконують низку робіт, які дозволено проводити в умовах низьких температур", - йдеться у повідомленні.

Паралельно мостовики працюють на унікальній естакаді через р. Оріль, шляхопроводах, транспортних розв'язках, шляхопроводах тунельного типу для проїзду сільгосптехніки.

відео дня

"Виконується комплекс земляних робіт, планування та укріплення відкосів земляного полотна, а також влаштування систем поверхневого водовідведення", - додають в Службі автомобільних доріг.

Нова траса Н-31, що з’єднає Київ та Дніпро, стане першим українським хайвеєм, збудованим за часів незалежності. Це буде дорога першої категорії з 4 смугами, яка зможе пропускати до 25 500 тисяч авто на добу. Протяжність у межах Дніпропетровщини складе 58,1км.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що в рамках ініційованої ним програми "Велике будівництво" вже відновили понад 14 000 км доріг по всій Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти