"Велике будівництво" відремонтує трасу Т-07-37, яка веде до бальнеологічних курортів Закарпаття

10 серпня 2021, 13:12
Дорожники вже виконали низку робіт: від Хуста до Велятина влаштували новий шар асфальтобетону, активно ремонтуються 12 мостів.

В рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" будуть відремонтовані усі 23,2 км траси Т-07-37 Хуст – Шаян – Буштино, яка веде до двох бальнеологічних курортів Закарпаття. Про це повідомила Закарпатська ОДА.

За словами заступника голови облдержадміністрації Ігоря Шинкарюка, невдовзі на всьому маршруті буде нове якісне покриття.

"Ми працюємо над покращенням іміджу Закарпаття, зокрема шляхом розбудови та відновлення дорожньої інфраструктури регіону. Особливо це важливо, коли йдеться про сполучення із туристичними родзинками краю", – заявив він.

відео дня

Дорожники вже виконали низку робіт: від Хуста до Велятина влаштували новий шар асфальтобетону, активно ремонтуються 12 мостів.

Окрім цього, у підрядній організації "ПБС" повідомляють, що між селами Велятино та Модьорош зараз укладають верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону.

За час робіт на цьому маршруті зняли старе дорожнє покриття, провели регенерацію методом холодного ресайклінгу та влаштували вирівнювальний шар полотна.

"Кожен етап виконується з дотриманням технологічного процесу, адже це забезпечить якість покриття, і дорога служитиме довго", – підкреслив Шинкарюк.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко повідомив, що цього року президентська програма охопить 4500 км державних і 2000 км місцевих доріг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти