"Велике будівництво": від Сєвєродонецька до Золотого тепер ідеальна дорога

11 жовтня 2021, 15:43

У рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" було відремонтовано по всій протяжності маршрут Сєвєродонецьк – Золоте.

Ця 44-кілометрова дорога складається з двох ділянок трас Р-66 та Т-13-16, повідомила у Facebook Служба автомобільних доріг Луганської області.

Наприкінці вересня на дорозі уже була нанесена горизонтальна розмітка та встановлені сигнальні стовпчики.

відео дня

"Розмітка була нанесена методом холодного пластику. Використання холодного пластику для розмітки забезпечує кращу видимість, підвищує безпеку руху, створює функціональне і естетично-привабливе покриття", - зазначили у Службі автодоріг.

Усього у 2021 році в рамках "Великого будівництва" на Луганщині планується відремонтувати 241 км доріг державного значення.

За підсумками двох років (2020 та 2021) капітальним та поточним ремонтом буде охоплено 461 км доріг - це більш ніж третина доріг державного значення області.

Нагадаємо, раніше Президент Володимир Зеленський заявив, що "Велике будівництво" приділяє особливу увагу інфраструктурі прикордонних областей України, щоб зменшити ризики впливу на ці території інших держав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти