"Велике будівництво" почало електрифікацію 30 км залізниці між Черкасами і Києвом - Тимошенко

6 серпня 2021, 17:25
У наступному році електрифікація залізниці в Черкаській області має бути продовжена ще на 90 км до станції Гребінка.

У Черкаській області в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" почалася електрифікація ділянки залізниці протяжністю 30 км від Черкас до станції ім. Шевченка. Про це у Facebook повідомляє заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.

У наступному році електрифікація залізниці в Черкаській області має бути продовжена ще на 90 км до станції Гребінка.

Електрифікація залізниці дозволить зробити сполучення Черкас зі столицею та іншими містами більш зручним і швидким.

відео дня

"З Черкас поїдуть електропоїзди, а шлях до столиці займатиме 2,5 години. Прямі маршрути до Кропивницького, Харкова, Львова, Полтави, Тернополя, приміські поїзди до Городища, Корсунь-Шевченківського, Сміли і Кам’янки – нарешті стануть доступні", - пише Тимошенко.

Капітального оновлення до недавнього часу потребували також автомобільні дороги Черкаської області. Наприклад, окружну дорогу Золотоноші не ремонтували протягом останніх 40 років. Зараз в рамках "Великого будівництва" тут тривають активні відновлювальні роботи.

Також, за даними Тимошенка, на ключовій для регіону трасі Золотоноша - Черкаси - Сміла - Умань в цьому році буде відремонтовано 115 км, на додаток до 67 км, що обули відновлені минулого року.

В цілому в Черкаській області за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" в 2021 році буде відремонтовано 250 км державних доріг. Ремонт проходить також на дорогах місцевого значення.

Нагадаємо, нещодавно Кирило Тимошенко повідомив, що наразі в усіх регіонах України реалізується близько 1000 інфраструктурних проєктів, без урахування ремонту та будівництва доріг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти