"Велике будівництво" до кінця 2024 року зробить в Україні 24 тис. км нових доріг

4 листопада 2021, 16:57
Також до кінця цього року в країні буде завершено будівництво 201 приймального відділення в опорних лікарнях.
'Велике будівництво' до кінця 2024 року зробить в Україні 24 тис. км нових доріг

До кінця 2024 року в Україні планується відремонтувати або збудувати у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" 24 тисячі км доріг.

Таку цифру назвав у виступі на Всеукраїнському Форумі "Україна 30. Безпечна громада" заступник керівника Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.

"Для того, щоб швидка допомога чи автівка поліції могла швидко доїхати до місця свого виклику, ми робимо дороги. Щоб можна було швидко доїжджати, щоб можна було їздити без ям, щоб було менше ДТП і так далі. Саме тому до кінця 2021 року буде оновлено 13 тисяч кілометрів доріг. І вже до кінця 2024 року ми, сподіваємося, зможемо зробити 24 тисячі кілометрів. Це фактично усі дороги державного значення, а також багато з доріг, які перебувають на балансі обласних державних адміністрацій", — наголосив Тимошенко.

відео дня

Він також повідомив, що у межах президентської програми до кінця цього року в країні буде завершено будівництво 201 приймального відділення в опорних лікарнях, причому не лише у крупних містах, а також у маленьких громадах. Крім того, будуть добудовані 600 амбулаторій.

Наступного року заплановано реконструювати 48 дитячих та дорослих обласних лікарень, а у 29 з них облаштувати вертолітні майданчики.

У кожній громаді наступного року розпочнеться реконструкція або будівництво нових парків.

"Безпека – це не тільки громадський порядок, це й інфраструктура. У рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" ми будуємо безпечну інфраструктуру. Безпечна інфраструктура — це багато різних об'єктів", — зазначив Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський наголосив, що інфраструктура — це ставлення держави до людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти