Велике будівництво: Херсонщина стала першою, де завершили реконструкцію приймальних відділень

27 жовтня 2021, 17:19
За президентською програмою, крім Херсона, також реконструюють аеропорт у Дніпрі. В інших обласних центрах ще йдуть тендери.
Велике будівництво: Херсонщина стала першою, де завершили реконструкцію приймальних відділень

У Херсонській області повністю завершили реконструкцію приймальних відділень лікарень, запланованих на 2021 рік за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Наступного року почнуть повну реконструкцію обласної дитячої та дорослої лікарень, заявив на пресконференції у Херсоні заступник керівника Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.

"Програма "Велике будівництво" з кожним роком збільшується по темах проєктів. Ми починали зі шкіл, садочків, спортивних об'єктів і доріг державного та місцевого значення. Потім додали культурні об'єкти, аеропорти. До речі, аеропорт Херсона - перший, в якому вийшли на роботи і вже їх роблять", - розповів Тимошенко.

За президентською програмою наразі, крім Херсона, також реконструюють аеропорт у Дніпрі. У решті обласних центрів ще йдуть тендери.

відео дня

"Нами поставлена ціль, щоб аеропорт Херсона був готовий уже до Нового року і запустився у новому літньому сезоні уже з новою злітно-посадковою смугою", - додав координатор "Великого будівництва".

Велике будівництво: Херсонщина стала першою, де завершили реконструкцію приймальних відділень

Також у Херсоні розвиватимуть спортивну інфраструктуру. Тут збудують одну з 19 льодових арен, які створюють по країні, та відкриють багатофункціональний спортивний комплекс. Роботи розпочнуться наступного року.

В рамках програми президента у Херсоні також створять парк для відпочинку та урбан-парк для вуличних видів спорту, за зразком столичного ВДНГ.

"Тобто, на наступний рік у нас ще більше розширюється програма "Велике будівництво". І сподіваюсь, що це буде видно і в Херсоні також", - додав Тимошенко.

Нагадаємо, у вересні цього року президент Володимир Зеленський відкрив у Києві перший в Україні урбан-парк, створений за програмою "Велике будівництво". Він анонсував відкриття таких парків у всіх обласних центрах і крупних містах країни протягом найближчих двох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти