"Велике будівництво" Дороги Єдності М-30 фінішує одразу у 8 областях

19 листопада 2021, 11:54

Міжнародну трасу М-30 Стрий – Ізварине ремонтують одразу у 8 областях, котрі перетинає дорога. До кінця року в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" на автошляху планують влаштувати загалом 634 км нового покриття.

Про це повідомляє Укравтодор.

"Дорожники працюють у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Донецькій областях. Сьогодні фінішний шар вже готовий на 520 км, що становить 82% від плану", - йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг.

відео дня

Наразі у Львівській області завершують капітальний ремонт 43-кілометрової ділянки від початку автошляху М-30 у місті Стрий до межі області. Там вже влаштували фінішний шар покриття, триває нанесення розмітки.

На Івано-Франківщині завершують реконструкцію останньої ділянки - 16,9 км шляху від межі з Львівською областю до міста Рогатин.

У Тернопільській області відновили 66,3 км автошляху М-30. Дорожники також відремонтували 7 мостів у складі траси. Остання ділянка, де тривають роботи, – у межах міста Бережани.

На Хмельниччині проводять капітальний ремонт та реконструкцію 42 км Дороги Єдності за маршрутом Хмельницький – межа Вінницької області.

У Черкаській області повністю завершено реконструкцію та поточний середній ремонт 2-х ділянок загальною протяжністю 10 км, триває поточний середній ремонт ділянки протяжністю 13 км.

У Кіровоградській області завершили майже всі роботи, наразі дорожники відновлюють обхід м. Кропивницький.

На Дніпропетровщині залишилось нанести дорожню розмітку за маршрутом місто Дніпро — Павлоград.

На Донеччині перед містом Покровськ ведуться роботи з нанесення розмітки та організації дорожнього руху.

Нагадаємо, в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" за результатами 2019-2021 років планують оновити 13 тис. км доріг по всій Україні. А в планах до кінця 2024 року – зробити 24 тис. км.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти