Хворі з киснем: "Метінвест" надав безкоштовну допомогу лікарням Маріуполя та Покровська

2 лютого 2022, 18:25
45

Хворі з киснем: 'Метінвест' надав безкоштовну допомогу лікарням Маріуполя та Покровська

​Меткомбінат імені Ілліча в січні 2022 року безкоштовно передав лікарням Маріуполя і Покровська понад 89 тонн рідкого і майже 10 тисяч кубометрів газоподібного кисню.

Безкоштовну кисневу допомогу отримали лікарні Маріуполя №1, №4, №9 і лікарня швидкої медичної допомоги міста, також рідкий кисень меткомбінат Ілліча передав в Покровську клінічну інфекційну лікарню, повідомили в пресслужбі компанії "Метінвест".

відео дня

Велика частина цього життєво необхідного кисню розподілена між відділеннями, що надають допомогу коронавірусним хворим

Раніше меткомбінати "Метінвесту" безкоштовно провели киснепроводи в міських лікарнях і підключили кисневі точки, А тепер регулярно заповнять їх киснем, а при необхідності в Маріуполі можуть розгорнути більше тисячі ліжок з точками прямого доступу до кисню для covid-пацієнтів, йдеться в повідомленні.

Як зазначила в. о. директора по персоналу та соцпитань меткомбінату імені Ілліча Олена Кондалова, життя хворих коронавірусом пацієнтів залежать не тільки від зусиль медиків, а й від наявності кисню.

"Тому кисневий цех нашого підприємства продовжить забезпечувати медустанови життєво важливим газом в необхідних обсягах, поки в цьому буде необхідність", - заявила Кондалова.

Також в компанії повідомляють, що торік маріупольські меткомбінати імені Ілліча і "Азовсталь" передали медикам 259 тисяч кубометрів газоподібного і 1865 тонн рідкого кисню для порятунку життів пацієнтів.

Всього підприємства Групи "Метінвест" постачають кисень в 17 областей України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти