Боліди Формули-3 перевірять якість "Великого будівництва" на новій трасі Н-31 у Дніпропетровській області

12 серпня 2021, 17:52
Автомобілі для гонок надані технічним музеєм "Машини Часу".
Боліди Формули-3 перевірять якість

Для випробувань якості дорожнього покриття на новій трасі національного значення Н-31 Дніпро - Решетилівка, будівництво якої триває в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", 19 серпня у Петриківському районі Дніпропетровської області пройдуть автоперегони за участю гоночних болідів "Естонія" класу Формула-3. Про це повідомляється на сайті Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

Випробування Дніпропетровської ділянки траси на відрізку довжиною 14 км стартують 19 серпня о 12-00 від дворівневої розв'язки у Петриківському районі. Управляти спортивними болідами, здатними розвивати швидкість понад 250 км/год, будуть майстри автомобільного спорту Олександр Медведченко, Володимир Гавриленко і Віктор Поваров.

Автомобілі для гонок надані технічним музеєм "Машини Часу".

відео дня

Траса Н-31 будується з нуля у Дніпропетровській і Полтавській областях. Її загальна протяжність складе 138,4 км. Відрізок на території Дніпропетровської області матиме протяжність 59 км, з яких залишилося добудувати 29,5 км. Наразі дорожники вже дійшли до каналу Дніпро-Донбас.

У Полтавській області будуються ще 79 км Н-31, причому полтавська ділянка траси буде повністю бетонною, що зробить її першим українським бетонним автобаном, оскільки траса проходить поза населеними пунктами і не буде мати перетину в одній площині з іншими дорогами.

Боліди Формули-3 перевірять якість

Нагадаємо, нещодавно заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що в 2020 році в ході "Великого будівництва" в Дніпропетровській області було відновлено 170 км доріг державного значення, а в 2021 році їх планується відремонтувати і побудувати 387 км.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти