Понад 500 км доріг за рік: на Дніпропетровщині підбивають підсумки "Великого будівництва"

14 грудня 2021, 16:43
Понад 500 км доріг за рік: на Дніпропетровщині підбивають підсумки

Упродовж 2021 року в Дніпропетровській області відновили понад 500 км доріг, серед яких як національні траси, так і територіальні автошляхи між малими населеними пунктами. Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської ОДА.

Масштабний ремонт доріг в області відбувався за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

"Більш ніж пів тисячі кілометрів автошляхів Дніпропетровщини цьогоріч відремонтовані. І це не тільки траси державного значення, а й місцеві та комунальні дороги. Вперше за часів незалежності відбулося оновлення ділянки Дніпро-Хутірське", – розповів голова обласної адміністрації Валентин Резніченко.

відео дня

Раніше на автошляху між Дніпром і Хутірським ніколи не робили комплексного ремонту, лише ямковий. Але тепер на 30 км дороги є нове тришарове асфальтобетонне полотно, розмітка і дорожні знаки.

"Всього у 2021 році в області оновили 9 доріг територіального значення. Серед них ділянка автошляху від межі міста Кам’янське у напрямку села Шульгівка. А ще траса Станція Верхньодніпровськ – Верхівцеве – Божедарівка. Зараз це сучасна дорога, завтовшки 30 см", - інформує Дніпропетровська ОДА.

Також упродовж року в області відремонтували понад 430 автошляхів державного значення. Серед них, зокрема, траси на Нікополь і Павлоград.

Понад 500 км доріг за рік: на Дніпропетровщині підбивають підсумки

Нагадаємо, за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" також розвиватимуть залізничний транспорт. Наступного року планують запустити City Express з Києва, Харкова і Дніпра.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти