Блогер розкритикував незадоволених будівництвом нового вузу маріупольчан

30 березня 2021, 15:29
Активіст запропонував провести голосування з приводу запланованого будівництва сучасного університету в Маріуполі.
Блогер розкритикував незадоволених будівництвом нового вузу маріупольчан

Не всі маріупольчани залишилися задоволені планами "Метінвесту" побудувати сучасний університет в місті. Про це йшлося в ефірі на YouTube-каналі "А що так можна було?".

Активіст і ведучий YouTube-каналу Максим Бородін запропонував порахувати голоси громадян. Він закликав маріупольців сфотографуватися поруч з табличкою "Не підтримую університет "Метивенсту" в міському саду", якщо ви проти. Чи поруч з табличкою "Підтримую університет "Метінвесту", якщо ви за.

"Ось вийде хохма, якщо прийде багато людей і затопчуть той парк раніше, ніж "Метінвест" його відреставрує. Як відомо в даний час, мітингувальники переживають за відсутність паркувальних місць і зовнішній вигляд міського саду. Ось тільки будівництво торкнеться не самого парку, а тільки його околиці", - йдеться в сюжеті.

відео дня

Ведучий нагадав, що проект ведеться за участю нідерландського архітектора.

"Ну де-де, а в Голландії красиво будувати вміють. Неприйнятність змін, звичайно, глибоко засіла в думках старшого покоління. Але, будь ласка, давайте не будемо повертатися в СРСР, там не було макфлурі по акції. Однак, якщо зберуться багато протестувальників, звичайно, на них звернуть увагу. Ось тільки з приводу створення нових паркомісць краще швидше звернутися до міськради", - зазначив ведучий YouTube-каналу.

Він також зазначив, що участь у створенні кращого вузу країни також беруть провідні компанії світу Siemens і Microsoft.

"Ну, ці люди дійсно знають, як створювати сучасні наукові потужності. Є в цьому якась, знаєте, частка іронії. Якщо цього разу не побудують навчальний заклад, пройдуть роки, зміняться покоління, і вже на мітинг ніхто не збереться. Через те, що ніхто не буде вміти читати, адже навчитися цьому ніде не зможуть", - резюмував він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти