Благодійний фонд "Велич Життя" виконав гуманітарну місію у Торецьку - Владислав Ландар

8 вересня 2023, 19:56
29470
реклама

"Благодійний фонд "Велич Життя" в рамках гуманітарної місії на сході по забезпеченню прифронтових шпиталів медичним обладнанням виконав гуманітарну місію у місті Торецьк" - зазначив Ландар Владислав

"Спільно з Київською обласною радою, Благодійним фондом "Мирне місто", Адвокатським об'єднанням "Ri Group" та партнерами ми виконали гуманітарну місію в місті Торецьк, що на сході України в рамках якої прифронтові лікарні отримали сучасне медичне обладнання та карети швидкої допомоги" - зазначила президентка фонду Алла Ландар.

"Відвідавши прифронтові шпиталі міста Торецьк Донецької області ми передали три автомобілі швидкої допомоги, гуманітарний вантаж, серед якого: набори для внутрішньокісткового доступу NIO+, медичні монітори екстра-класу для відстеження стану хворих, УЗИ апарати, концентратори кисню, апарати штучної вентиляції легень, станції Starlink, генератори, хірургічні набори, розхідні матеріали, колісні крісла, засоби реабілітації, продуктові набори та багато іншого, що дасть змогу лікарям вряту-вати якомога більше життів наших захисників, оскільки сьогодні це найголовніше - зазначили у фонді "Велич Життя".

Наразі Благодійний фонд "Велич Життя" готує черговий гуманітарний вантаж для прифронтового міста Покровськ Донецької області, це автомобіль швидкої допомоги, генератори, бронежилети, набори для внутрішньокісткового доступу NIO+, хірургічні набори, розхідні матеріали, засоби реабілітації, продуктові набори та багато іншого.

За колосальну допомогу особливо завдячуємо Київській обласній раді та Родині Чефранова Андрія Борисовича, які здійснили вагомий внесок в реалізації гуманітарної місії. Ми дуже вдячні за довіру до нашого фонду "Велич Життя" за довіру та наших міжнародних партнерів.

Також вдячні нашим партнерам, які разом з нами зібрали цей вантаж, Київська міська клінічна лікарня номер 1, Родина Тімура Ткаченка, Родина Дениса Лазурка, Благодійна організація "Благодійний фонд "Фром Харт Юей", ТОВ "ЕНЕРГО РЕСУРС "РІ ГРУП", Ювелірний дім "СОВА", Страхова компанія ARX, ICON beauty space, ПАТ "Українська пожежно-страхова компанія", компанія "Будстандарт", Родина Ландар, Родина Олега Манолюка та наші Європейські партнери "Medousa developers", "AR.Kiourtzides LLC", компанія IVF Hartmann AG (Швейцарія), родини Maich та Kravarik.

"Ми вдячні за підтримку усім, хто сьогодні, у цей непростий час, допомагає Україні. Тисячі людей по всьому світу живуть з Україною в серці і ми об'єднуємо їх заради великої мети - допомогти героям-медикам врятувати ще більше життів героїв-захисників. Віримо, що, об’єднавши всі наші можливості та зусилля, ми зможемо врятувати якомога більше життів, повернути додому живими нашим захисників і наблизити нашу перемогу. Це - наша місія, наша мета і наша ціль, заради якої ми живемо і працюємо!"– зазначила президентка фонду "Велич Життя" Алла Ландар.

Долучитися до збору може кожен українець (Благодійна організація "Благодійний фонд "Велич Життя" АТ КБ "ПриватБанк", МФО 305299, ЄДРПОУ 37718042, номер рахунку UA85 3052 9900 0002 6006 0462 3885 5)

Кожна гривня - це ваш внесок в порятунок життя!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти