"Азовсталь" постачатиме продукцію до Британії: меткомбінат отримав сертифікат якості

11 лютого 2022, 14:47
Після виходу Великобританії з ЄС меткомбінату знову потрібно було підтвердити якість своєї продукції.
Металургія заводд
Меткомбінат "Азовсталь" групи "Метінвест" підтвердив якість свого листового прокату / УНІАН

Меткомбінат "Азовсталь" групи "Метінвест" підтвердив якість свого листового прокату і отримав сертифікат UKAS. Завдяки цьому підприємство може поставляти свою продукцію до Великобританії і Північної Ірландії.

Як повідомили в пресслужбі "Метінвесту", аудит проводив світовий лідер у сфері інспекції, експертизи та сертифікації "SGS Україна".

Була проведена перевірка роботи дев'яти підрозділів "Азовсталі" - від постачання сировини до отримання готового прокату. Аудитори ознайомилися, як на меткомбінаті контролюють якість сировини та металопрокату, а також перевірили документацію.

відео дня

На підприємстві уточнили, що після виходу Великобританії з ЄС меткомбінату знову потрібно було підтвердити якість своєї продукції для подальших поставок.

Аудитори підтвердили високу якість металопродукції "Азовсталі" - меткомбінат отримав сертифікат UKAS англійського офісу SGS на виробництво товстолистової продукції, він дійсний два роки.

Отримання сертифікату дозволить меткомбінату "Азовсталь" продовжити постачання металопродукції до Британії та Північної Ірландії.

"Сертифікація такого рівня дозволить підприємству зміцнити свої позиції на світовому ринку металопродукції і задовольнити підвищені вимоги замовників до якості прокату", – заявив директор з технології та якості меткомбінату "Азовсталь" Дмитро Зотов.

Як йшлося раніше, "Метінвест" поліпшив екологічний рейтинг і зберіг позицію в топ-10 світових металургійних компаній згідно з оцінкою агентства Sustainalytics у сфері ESG.

Агентство Sustainalytics відзначило відповідальний підхід групи "Метінвест" до викидів в атмосферу, скидів стічних вод, утилізації відходів і використання ресурсів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти