Автомагістраль-Південь залучила майже 100 дорожників на Велике будівництво однієї з найгірших трас Одещини

3 червня 2021, 14:56
Стартував фінальний етап реконструкції траси регіонального значення Р-33.
Автомагістраль-Південь залучила майже 100 дорожників на Велике будівництво однієї з найгірших трас Одещини
Продовжується будівництво на трасі Р-33

На Одещині за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" компанія-підрядник Автомагістраль-Південь приступила до фінального етапу реконструкції траси регіонального значення Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка. На об’єкті працюють 90 людей та 55 одиниць спецтехніки. Роботи планують завершити у червні цього року, повідомляє офіційна Facebook-сторінка програми "Велике будівництво".

Наразі робочі влаштовують верхній шар зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші. Паралельно бригади виконують облаштування узбіч. Зазначається, що роботи на об’єкті проводяться із випередженням графіку.

"Поточний середній ремонт автодороги Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка стартував у середині березня 2021 року на ділянці км 369+802 – км 378+505 від села Ангелінівка у напрямку села Розалівка. Протяжність відрізку складає 8,7 км", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Раніше фахівці Автомагістраль-Південь підготували ділянку, влаштували поширення дорожнього полотна, розпустили старе покриття, влаштували посилену основу за технологією "холодного ресайклінгу" та нижній шар із крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

Робочим залишилось влаштувати з’їзди та примикання, встановити дорожні знаки та нанести дорожню розмітку.

Траса регіонального значення Р-33 протяжністю 358,9 км починається у місті Вінниця, проходить через густонаселені райони Одеської та Вінницької областей та закінчується неподалік міжнародного пункту пропуску Кучурган на кордоні з Республікою Молдова.

Останніми роками автодорога перебувала у катастрофічному стані через значні та численні деформації дорожнього покриття. Ремонт траси дозволить відновити комфортне сполучення між двома областями та забезпечить безпечні умови руху автотранспорту.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено ремонт і будівництво 6500 км доріг і 245 штучних споруд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти