"Автомагістраль-Південь" до Дня Незалежності відновить Театральну площу і фасад опери у Києві

13 липня 2021, 12:03
Це не перший благодійний проект "Автомагістраль-Південь" - компанія системно реалізує їх у регіонах присутності.

Роботи з відновлення Театральної площі і фасаду будівлі Національної опери, які проводить компанія "Автомагістраль-Південь" у рамках "Великого будівництва" Президента Володимира Зеленського, будуть завершені до Дня Незалежності. Роботи виконуються на благодійній основі. Про це повідомила офіційна Facebook-сторінка президентської програми.

Велика частина підготовчої роботи вже зроблена. Відновлена зруйнована бетонна основа покриття, облицьовані гранітними плитами сходи, які ведуть до театру. Вже демонтовано старі гранітні плити та бетонну основу площею приблизно 7 тисяч квадратних метрів. Наразі влаштовується нова основа та повністю нове гранітне покриття на сходах, парапетах та прилеглій до театру території.

Компанія також проведе повну заміну електромереж та реконструкцію опор ліхтарів, пофарбує фасад театральної будівлі, влаштує гідроізоляцію цокольного поверху. Крім цього, буде влаштована система поливу зелених зон, відсутність якої і спричинила пошкодження плит та основи.

відео дня

"При будівництві тридцять років тому не зробили систему поливу зелених зон. Для поливу на площу регулярно заїжджала вантажівка з цистерною, при тому, що покриття не було розраховане під її вагу. Взимку гранітне покриття пошкоджувалось снігоприбиральною технікою", - йдеться в пості.

Це не перший благодійний проєкт "Автомагістраль-Південь" - компанія системно реалізує їх в регіонах присутності.

"Останніми роками ми дуже активно працюємо у Києві – відновили найбільші столичні магістралі - проспекти Дружби Народів, Заболотного, Бандери та інші дороги. Давно хотіли зробити киянам подарунок. Нам здається, відновлення Театральної площі з радістю сприймуть як кияни, так і численні гості міста", – розповів генеральний директор компанії Микола Тимофеєв.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко заявив, що Дарницький міст у Києві буде включений до списку президентської програми у 2021 році і добудований Укравтодором.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти