Кавуномен від Мілоан! Соковита акція з призами та доступом до секретної гри

12 жовтня 2021, 16:07
Кавуномен від Мілоан! Соковита акція з призами та доступом до секретної гри

Мілоан оголошує про старт нової акції "Кавуномен". Головний приз - супер дрон DJI Mavic Mini 2. Крім цього, МФО дарує знижки до 100% на нову позику і ще кілька крутих девайсів. Щоб взяти участь, потрібно встигнути подати заявку на мікрокредит до 19 жовтня.

Як отримати кредит і виграти супердрон від Мілоан?

Всі позичальники, звертаючись в МФО, хочуть оформити кредит без відмови і перевірок і дізнатися наперед, яку суму їм схвалять. На Miloan.ua це більш ніж можливо!

Оформивши заявку через сайт або мобільний додаток, ви вже через 5 хвилин зможете дізнатися суму мікропозики, а ще автоматично стати учасником розіграшу супердрона DJI Mavic Mini.

відео дня

Акція проводиться для всіх клієнтів компанії: як нових, так і постійних.

Секретна гра "Кавуномен": що потрібно робити

Для тих, хто хоче знижку 100% і один з мегакрутих призів, Miloan пропонує отримати позику на карту https://miloan.ua/s/kredit-bez-zvonkov, зайти в особистий кабінет і зіграти в секретну гру.

Кожен, хто візьме кредит до 19 жовтня і виконає умови акції, отримає шанс виграти:

  • Xbox;
  • Smart TV;
  • Apple Watch;
  • акустику JBL;
  • електробритву Braun;
  • знижку 100% на наступний кредит.

Сподобалися подарунки? Тоді заходьте на сайт Miloan, клікайте "Хочу займ + подарунки" і приймайте участь у розіграші. Можливо цього разу пощастить саме вам!

На яких умовах можна взяти гроші в Мілоан?

Максимальний кредитний ліміт для клієнтів Miloan становить 20 000 гривень. Сума доступна як новим, так і постійним позичальникам. Перший кредит видається під 0,01% в день. Користуватися засобами можна в період від 1 до 30 днів. Якщо у клієнта виникають труднощі з погашенням, компанія пропонує пролонгацію.

Послуги Мілоан доступні для всіх повнолітніх громадян України. Отримати гроші може навіть безробітний і позичальник з поганою кредитною історією - на будь-які цілі і потреби. Без довідки про доходи! Miloan лояльно ставиться до клієнтів і завжди намагається йти їм назустріч.

Все ще потрібен кредит? Не втрачайте час - заходьте на Miloan.ua і вже через 10 хвилин гроші будуть на вашій картці. І не забудьте зіграти в секретну гру!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти