8 бригад бійців: МВС оголосила збір добровольців для деокупації Криму і Донбасу

3 лютого 2023, 16:24
Нацгвардія запрошує добровольців в штурмові бригади Буревій, Червона калина, Кара-Даг, Рубіж, Спартан і Азов, прикордонники - в бригаду Сталевий кордон.
ВСУ, шеврон
МВС оголосила збір добровольців для деокупації Криму і Донбасі / facebook.com/GeneralStaff.ua і УНІАН

Влада України готується до звільнення Луганська, Донецька і Криму від російських окупантів і тому МВС оголосило про формування восьми штурмових бригад під загальною назвою "Гвардія наступу". Про це йдеться на офіційній сторінці поліцейського відомства.

В.о. міністра внутрішніх справ Ігор Клименко підкреслив, що "Гвардія наступу" – це професійні штурмові бригади МВС з бійців-патріотів, які "прагнуть винищити ворога і звільнити окуповані землі України".

Також повідомляється, що Національна гвардія запрошує добровольців "Ураган", "Червону калину", "Кара-Даг", "Рубіж", "Спартан"і " Азов". У Держприкордонслужбі України добровольців чекають у бригаді "Сталевий кордон". У Нацполіції України - у штурмовій бригаді "Лють".

8 бригад бійців: МВС оголосила збір добровольців для деокупації Криму і Донбасу

Заявку можна подати онлайн на спеціальному порталі МВС або в певних ЦНАПах (список яких там є) на сайті. Також працює гаряча лінія для консультацій під номером 0800100020.

Новий удар ЗСУ по Кримському мосту

Нагадаємо, раніше військовий експерт Роман Світан заявив, що ЗСУ можуть перерізати шлях окупантам через Керченський міст - ракетним ударом в перший проліт об'єкта.

"Керченський міст можна зруйнувати десятком далекобійних ракет, особливо якщо бити в перший проліт, що виводить міст із землі. Також можна зруйнувати і Керченський залізничний міст, якщо потрапити за складом, що рухається з технікою або БК. Він також вибухне. Такі вибухи можуть привести в непридатність і сам залізничний міст, і паралельний автомобільний міст", – сказав експерт.

До того секретар РНБО Олексій Данілов говорив, що ЗСУ вже готові завдати удару по Кримському мосту. Оскільки цю споруду активно Російські вороги використовують для перекидання підкріплень бійців і техніки.

"Дивіться, якби у нас була можливість це зробити, ми б це вже зробили. Якщо буде можливість це зробити, ми це обов'язково зробимо", - сказав Данілов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти