3-річна дівчинка опинилася під колесами авто в Житомирі: дитину терміново госпіталізували

10 вересня 2021, 13:30
Водій здавав назад і не помітив дитину. Постраждалу вже доставили в місцеву лікарню.
3-річна дівчинка опинилася під колесами авто в Житомирі: дитину терміново госпіталізували
За кермом авто був 19-річний хлопець / колаж Главред

У Житомирі 3-річна дитина потрапила під колеса авто, яке здавало назад на автостоянці. З різними травмами дівчинку госпіталізували до медзакладу.

ДТП сталася вчора, 9 вересня, на автостоянці торгово-розважального комплексу, повідомили у відділі комунікацій поліції області.

За попередньою інформацією, 19-річний водій автомобіля Opel здавав назад при виїзді з парковки, і наїхав на дитину, яка перебувала позаду автомобіля.

відео дня

читайте такожБатько зупинився одягнути доньці курточку і загинув, дівчинка в комі: на Львівщині сталася жахлива ДТП"Внаслідок ДТП 3-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження. Дитина доставлена і госпіталізована в місцеву дитячу лікарню", - розповіли в поліції.

За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що на Одещині 15-річний хлопець на мопеді збив 7-річну дівчинку. Вона перетинала дорогу на пішохідному переході. В результаті ДТП дівчинка знепритомніла, а згодом – впала в кому.

Також ми повідомляли, що у Світловодську Кіровоградської області випустили з-під варти під заставу в 340 тисяч гривень 28-річну Тетяну Вишневську, яка 1 вересня влаштувала смертельну аварію.Тоді в результаті ДТП загинула мати трьох дітей Марія Хівренко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти