Скасування карантину з 14 квітня: Шмигаль розповів, коли народ випустять з-під замка

8 квітня 2020, 13:47
Очільник Кабміну назвав фейком інформацію про зняття карантину з 14 квітня.
Шмигаль
Шмигаль розповів, коли скасують карантин / УНІАН

Хвора тема багатьох громадян сьогодні – коли скасують карантин через уханьську заразу. Люди чекають світла в кінці тунелю, немов діти подарунки під ялинкою на Новий рік.

Інформація, яка з'явилася в деяких ЗМІ, що з 14 квітня карантин почнуть скасовувати в Україні, вселила в серця багатьох надію. Але прем'єр-міністр України Денис Шмигаль назвав фейком повідомлення про зняття карантину з 14 квітня.

За словами очільника Кабміну, швидше за все, карантин буде продовжено до початку травня.

А в травні, якщо епідемія піде на спад, економіку, за словами Шмигаля, будуть поступово запускати за окремим планом, про який повідомлять пізніше.

"Але в квітні від карантинних заходів ми не відмовимося", - підкреслив Шмигаль під час наради Кабміну 8 квітня.

Додамо, що раніше МОЗ опублікував свіжу статистику щодо ситуації з коронавірусом в Україні. Станом на 9:30 середи, 8 квітня, в Україні зафіксували вже 1668 випадків зараження COVID-19. За добу додалися 206 нових інфікованих.

читайте також"На х*й, поки не почнуть КамАЗами вивозити": українці чинять опір новій реальності зі штрафамиНагадаємо, раніше повідомлялося, з понеділка, 6 квітня, в Україні посилили карантин, який раніше був продовжений до 24 квітня. Зокрема, з сьогоднішнього дня українці зобов'язані перебувати в громадських місцях у масках. За відсутності захисного кошти громадян можуть покарати штрафом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти