Коломойський виграв суд у Гонтарєвої: подробиці

2 квітня 2020, 12:05
Відомий комерсант Ігор Коломойський виграв суд у колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтарєвої
Коломойський
Ігор Коломойський виграв суд у Валерії Гонтарєвої / Reuters

Відомий комерсант і екс-губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський виграв суд у колишньої глави правління Нацбанку України Валерії Гонтарєвої у справі про захист його честі, гідності та ділової репутації.

"Позов Коломойського Ігоря Валерійовича до Валерії Гонтарєвої Олексіївни, Товариства з обмеженою відповідальністю "Київський інститут проблем управління імені Горшеніна" про захист честі, гідності та ділової репутації - задовольнити в повному обсязі [...] Визнати недостовірною та такою, що порушує особисті немайнові права Коломойського Ігоря Валерійовича інформацію, поширену 18 вересня 2019 р. на веб-сайті lb.ua за адресою в мережі Інтернет https://lb.ua/news/2019/09/18/437580_valeriya_gontareva_vsya_brigada.html у інтерв'ю Валерії Гонтарєвої Олексіївни під заголовком: "Валерія Гонтарєва: "Вся ця бригада, вони не просто труять мене, але роблять це нахабно і ще кепкують", - йдеться в постанові Шевченківського районного суду столиці України від 30 березня 2020 року.

Крім того, суд постановив стягнути з Інституту Горшеніна та Валерії Гонтарєвої в рівних частках на користь Ігоря Коломойського судовий збір у розмірі 2305 гривень 20 копійок.

відео дня

Нагадаємо, колишня голова правління Нацбанку восени 2018-го покинула Україну і перебуває нині у Великобританії. У ніч на 17 вересня її заміський будинок під Києвом зазнав підпалу. Колишня глава НБУ пов'язала це з ще двома інцидентами, що сталися раніше - аварією у Лондоні, у якій її збила машина і підпалом авто її невістки в Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти