Смерть у будинку Кожари: у поліції розповіли несподівані подробиці

25 березня 2020, 17:47
1358
У поліції розповіли, що між Кожарою і Старицьким у той фатальний день виник конфлікт.
Смерть у будинку Кожари: у поліції розповіли несподівані подробиці
У поліції розповіли подробиці справи про смерть у будинку Кожари / facebook.com/anton.gerashchenko

У середу, 25 березня, правоохоронці розповіли деталі загибелі гендиректора Atlantic Group Сергія Старицького в будинку колишнього глави МЗС України Леоніда Кожари 21 лютого.

Зокрема, у поліції розповіли, що між Кожарою і Старицьким у той фатальний день виник конфлікт.

"Під час слідства було встановлено, що того дня в будинку знаходилося троє людей - дружина і загиблий. Під час розпивання алкогольних напоїв між ними стався конфлікт і тоді господар будинку вийшов в іншу кімнату, повернувся зі зброєю в руках і застрелив товариша", - сказано в повідомленні прес-служби Нацполіції Києва в YouTube.

Як зазначається, сьогодні, 25 березня, підозрюваного затримали і доставили до суду для обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

Зазначимо, ввечері 21 лютого, у п'ятницю, в будинку колишнього міністра закордонних справ (працював в уряді Миколи Азарова) Леоніда Кожари загинув підприємець Сергій Старицький. Перша версія поліції – самогубство.

читайте також"Три рази упав на пістолет": смерть в будинку Кожари перекваліфікували на вбивствоНагадаємо, 25 березня колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою в умисному вбивстві, повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко.

"Л. Кожара та його дружина відпочатку і досі стверджують, що Сергій Старицький покінчив життя самогубством. Слідчі та прокурори перевірили обставини загибелі колишнього директора телеканалу Інтер і прийшли до висновку, що він не міг сам себе застрелити", - розповів Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти