Чотири зараження COVID-19 всередині країни: МОЗ приголомшив заявою

17 березня 2020, 09:58
Послідовність діагностики і виявлення заражених коронавірусом в Україні буде змінена, заявив Ляшко.
Коронавірус, Україна, швидка
У МОЗ розповіли про діагностику коронавірусу / УНІАН

Чотири людини в Україні заразилися коронавірусом всередині країни, і вони не подорожували за кордон, заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко на позачерговому засіданні Верховної Ради у вівторок, 17 березня.

При цьому Ляшко підкреслив, що у зв'язку з цим МОЗ змінює алгоритм діагностики та виявлення заражених коронавірусом.

"На жаль, у нас в Україні вже 7 зареєстрованих випадків зараження коронавірусом. З них 4 випадки пов'язані з передачею даного вірусу на території нашої країни", - заявив він.

Додамо, що під час позачергового засідання Верховна Рада прийняла проект закону, спрямований на протидію коронавирусу.

За законопроект №3219 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на попередження виникнення та поширення коронавірусної хвороби (Covid-19)" віддали свої голоси 344 депутати. Проект закону голосували без обговорення.

читайте такожРежим НС в Україні: Шмигаль зробив важливу заявуНагадаємо, раніше повідомлялося, 16 березня різко погіршилася статистика щодо хворих на коронавірус в Україні: офіційно підтвердили вже 7 випадків коронавірусної інфекції.

Зранку 16 березня зафіксували два нових випадки інфікування коронавірусом в Чернівецькій області - у двох жінок лабораторно підтвердили наявність COVID-19. На той час загальна кількість хворих складала 5. До вечора їх стало вже 7 у зв'язку з тим, что перші випадки коронавірусу офіційно зафіксували в Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти