Пристайко розповів, що буде з окупантами після виборів на Донбасі

18 лютого 2020, 13:34
Глава МЗС Вадими Пристайко в деталях оцінив ситуацію з ймовірними місцевими виборами на окупованому Донбасі.
Пристайко
Вадим Пристайко / УНІАН

Глава Міністерства закордонних справ України Вадим Пристайко допускає, що бойовики з угруповання "Л/ДНР" будуть представлені у місцевих радах на Донбасі після проведення там виборів.

З такою заявою він виступив в телеефірі. За словами Пристайко, офіційний Київ вибрав демократичну модель проведення місцевих виборів. При цьому представники бойовиків "Л/ДНР" можуть знову увійти в районні ради вже як українські представники.

"Ми хотіли б запобігти легалізацію бойовиків по ту сторону розмежування, саме тому була запропонована демократична модель – проведення місцевих виборів, які там, ви знаєте, тривалий час не проходили. Для того, щоб вибрати хоча б мінімальну, на найнижчому рівні владу в тих місцях, районах, локальну влада. Ми не говоримо про депутатів, які сядуть у Верховну Раду. Ні.", – заявив Пристайко.

відео дня

Нагадаємо, раніше глава МЗС України Вадим Пристайко не виключив повномасштабної військової сутички між РФ і Білоруссю. На думку головного українського дипломата вважає, що у офіційного Мінська залишається два виходи: "з допомогою іноземних партнерів бути розсудливими і спокійними — і програти, або почати битися прямо зараз".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти