10 березня вдалося евакуювати більше 38 тисяч людей – Офіс Президента

11 березня 2022, 09:56
36
10 березня вдалося евакуювати більше 38 тисяч людей – Офіс Президента

Упродовж 10 березня було проведено евакуацію понад 38 тисяч людей. Про це повідомив у своєму традиційному відеозверненні за підсумками дня, що минув, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

"Друзі, вже традиційний вечірній звіт щодо того, як ми з вами усією країною працюємо на спільну перемогу. Сьогодні ми з вами спільними зусиллями евакуювали понад 38 тисяч людей. Це 16 тисяч з Київської області, 20 тисяч з Сумської області, 2 тисячі з Ізюму, що на Харківщині. Доставлено гуманітарний вантаж до міста Енергодар та міста Ізюм", - поділився Тимошенко.

Він також нагадав, що евакуація проводиться безкоштовно та закликав не піддаватися на провокації. Декілька подібних випадків вже було зафіксовано.

відео дня

Триває також доставка гуманітарної допомоги з інших країн.

"За дев'ять днів березня ввезено понад 36 тисяч тонн гуманітарної допомоги, і лише за добу 9 березня на митниці оформлено близько 5 тисяч тонн гуманітарних вантажів", - повідомив подробиці заступник керівника ОП.

Для оперативнішої доставки гуманітарної допомоги в Україні створено велику кількість логістичних хабів, що розподіляють вантажі для відправлення автомобільним або залізничним транспортом.

Лише Укрзалізниця за дев'ять днів березня перевезла понад 12 тисяч тонн гуманітарної допомоги.

"Дякую всім, хто допомагає українському народу. Працюємо, переможемо і все буде Україна", - сказав Тимошенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти