1+1 media передала понад півмільйона на підтримку дітей, які навчаються в освітніх центрах "Школи Супергероїв"

9 січня 2024, 13:02
42
"Школа Супергероїв" / 1+1

Традиційно, в різдвяний та передноворічний період 1+1 media допомагає тим, хто цього потребує. Цього разу компанія передала понад півмільйона гривень на підтримку дітей, що навчаються в освітніх центрах "Школи Супергероїв".

Щоб акумулювати кошти, 6 грудня, в день Святого Миколая, період прайм-тайм, у першому рекламному блоці з 19:00 по 20:00 на 1+1 Україна, став благодійним. Отримані кошти від рекламодавців були перераховані на реквізити громадської організації "Маленьке серце з мистецтвом", яка є засновником "Школи Супергероїв" й опікується матеріально-технічним забезпеченням осередків.

Також працівники компанії спільно з топменеджерами протягом грудня робили свої донати на спеціальну Банку. До того ж під час проєкту "Різдво. Ти не один", який транслювався у Святвечір, 24 грудня, на телеканалах 1+1 Україна, ТЕТ і платформі кіно та телебачення Київстар ТБ проходив тематичний збір для супергероїв.

відео дня
"Різдво. Ти не один" / 1+1

Всі отримані кошти (522 904,93 грн) дозволять зробити навчання дітей зручнішим і комфортнішим. Зокрема, вже у січні у львівській лікарні Святого Миколая відкриється новий клас "Школи Супергероїв" у відділенні онкогематології. Це буде окремий простір для дітей з онкологічними захворюваннями, яким не можна перетинатися з іншими.

"Ми щиро раді, що виручені кошти покривають всі потреби й вже зовсім скоро у Львові відкриється ще один клас. Дякуємо всім благодійникам, який вечір Різдва провели з телеканалами 1+1 media та робили свої внески. Докладені зусилля допоможуть маленьким пацієнтам з тяжкими недугами не відриватися від навчального процесу та швидше одужувати", — прокоментували в 1+1 media.

Ведуча 1+1 Україна, кураторка та голова піклувальної ради "Школи Супергероїв"Наталія Мосейчук наголосила на унікальності нового класу.

"Діти з онкодіагнозом мають перебувати у специфічних умовах, не перетинатися з іншими, їхній простір має бути максимально стерильним. Всі такі пацієнти перебувають у палатах-боксах. В цьому проєкті передбачено, що кожен учень-пацієнт може потрапити до Школи з власного боксу. А навчання та спілкування з педагогами відбуватиметься у величезному просторі із гігантськими панорамними вікнами з видом на Львів — неабиякий плюс для малих, яким не дозволені прогулянки", — розповіла Наталія.

1+1 media передала понад півмільйона на підтримку дітей, які навчаються в освітніх центрах

Про використання коштів державна установа "Школа Супергероїв" окремо звітуватиме на своїх офіційних ресурсах — сторінках у Facebook, Instagram.

Нагадаємо, що 29-го грудня 2023 року 1+1 media спільно з Фондом "Повернись живим" передали українським захисникам і захисницям 5 сучасних командних пунктів та 10 розвідувальних безпілотників "Лелека-100". Збір коштів на них проходив у межах двох сезонів проєкту "Ліга аеророзвідки". Загалом вдалося зібрати 26 017 913 грн. Ще понад 6 мільйонів гривень — внесок благодійників, які донатили на загальний рахунок "Повернись живим". Це дозволило придбати покращені версії автівок та безпілотників. Детальніше про це можна дізнатися у спеціальному сюжеті ТСН за цим посиланням.

Довідка

Сьогодні 11 освітніх просторів, за підтримки Першої леді України Олени Зеленської, діють по всіх куточках країни. Кураторкою та головою піклувальної ради установи є ведуча Наталія Мосейчук, а 1+1 media виступає генеральним медіапартнером.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти