1+1 media долучилася до волонтерського руху #CallRussia

8 березня 2022, 15:38
Кожному волонтеру програма сайту кампанії CallRussia.org автоматично генеруватиме індивідуальні номера телефонів 40 мільйонів росіян.

смартфон, телефон
Фото pixabay.com

1+1 media разом з волонтерами, зірками каналів, партнерами, експертами та працівниками продовжує інформаційну хвилю протидії пропаганді та фейкам рф.

8 березня стартувала міжнародна інформаційна кампанія #CallRussia, мета якої – розповісти 40 мільйонам росіян правду про війну в Україні та закликати усіма можливими способами припинити вбивства. Ця вільнюська ініціатива має чітку ціль: за допомогою телефонних дзвінків російськомовних волонтерів з усього світу до жителів рф надати факти про напад режиму путіна на Україну.

відео дня
1+1 media долучилася до волонтерського руху #CallRussia

Кожному волонтеру програма сайту кампанії CallRussia.org автоматично генеруватиме індивідуальні номера телефонів 40 мільйонів росіян. Також усім охочим будуть надані рекомендації, як вести спокійну, врівноважену розмову, націлену на подолання дезінформації.

1+1 media звертається до всіх українців та російськомовного населення усього світу з проханням долучитися до акції партнерів та допомогти достукатися до росіян, розповівши їм правду про те, що відбувається. Крім цього, зірки 1+1 раніше виступали зі схожими ініціативами під гаслами #дозвонисьдосердец #скажи_россиянам_правду. Зокрема, у своєму відеозверненні ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур запропонувала обривати телефони знайомих чи рідних, хто мешкає в росії, та вести з ними хай навіть непростий, але такий потрібний діалог, адже доступу до обʼєктивної інформації та новин там немає. Акторка Ксенія Мішина нещодавно на своїй сторінці в Instagram теж підтримала такий флешмоб, раніше ініціативу підтримали ведучі 1+1 Юрій Горбунов, Соломія Вітвіцька, Наталія Островська, Святослав Гринчук та інші.

1+1 media долучилася до волонтерського руху #CallRussia

"Зараз ми без перебільшення використовуємо всі можливі методи для боротьби з російськими фейками та всі канали комунікації для діалогу з російською аудиторією. Наша мета - достукатися до мільйонів росіян, хоча б зняти ту завісу з багаторічної пропаганди та неправди, якою прикривається влада цієї країни. Наразі робити це через соцмережі ми практично не можемо, тож настав час звичайних телефонних дзвінків і розмов, які можуть змінити хід історії. Адже путінський режим можуть повалити самі росіяни. Щиро сподіваємося, що у них на це не забракне мужності. Дякуємо партнерам та волонтерам з усього світу, яким небайдужі наші проблеми та виклики", – коментують в 1+1 media.

Ініціатори #CallRussia впевнені, що зараз вкрай необхідно, щоб російськомовні жителі країн усього світу приєдналися до кампанії і, зробивши хоча б один дзвінок, доклали зусиль до прориву інформаційної блокади російського суспільства, що посилюється, і спробували таким чином спільно протидіяти російській державній пропаганді.

1+1 media долучилася до волонтерського руху #CallRussia

"Один дзвінок не зможе перемогти агресивну путінську пропаганду, але 40 мільйонів зможуть. Тільки люди, які володіють правдою і мають співчуття, зможуть протистояти брехні Путіна і покласти край цій війні", – розповідають організатори акції з Литви.

Для отримання додаткової інформації щодо того, як долучитися до інформаційної кампанії, заходьте на сайт CallRussia.org та підписуйтесь на хештег #CallRussia в Twitter, Facebook і Instagram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти