Знайомимося з ігровим процесом зомбі-шутера Back 4 Blood від авторів культової Left 4 Dead

18 грудня 2020, 13:55оновлено 2 жовтня 2023, 14:45
Все просто: знищ заражених і врятуй світ.
Back 4 Blood
Back 4 Blood / Turtle Rock Studios

Вчора ввечері почалося закрите альфа-тестування зомбі-шутера Back 4 Blood від студії Turtle Rock, в якій працюють творці культової серії кооперативних ігор Left 4 Dead. Разом зі стартом альфи ігрові видання опублікували перші геймплейні ролики.

Back 4 Blood запозичила у Left 4 Dead основні механіки. З нового – спеціальна зброя для кожного уцілілого і набір карт-модифікаторів, здатних як полегшити, так і ускладнити проходження.

Ігрова механіка також не зазнає змін – гравцям все також треба пересуватися в кампаніях від точки A до точки Б, підбираючи зброю для вбивства зомбі, За процесом гри стежить штучний інтелект, який, як і в Left 4 Dead, генерує хвилі зомбі та мінібосів. Разом з тим, в грі буде нова система карток для налаштування персонажа і рандомізації поля бою.

Back 4 Blood дата виходу запланована на 22 червня 2021 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series.

Back 4 Blood - геймплей

Раніше студія Striking Distance, заснована ветеранами індустрії і очолювана Гленом Шофілдом, показала розширену версію дебютного трейлера The Callisto Protocol, в якій виділяється дуже важлива сцена У ролику детально показується, як саме вбиває монстр, показаний в дебютному відео, і тут же з'ясовується, що персонаж з трейлера – не головний герой.

Команда Шофілда хоче встановити нову планку якості в жанрі та створити "найстрашнішу гру в історії ігрової індустрії". За його словами, найсильніше на відчуття від геймплея буде впливати покращене освітлення й об'ємне аудіо, яке дозволить почути звуки торкання протагоніста до свого тіла або до свого одягу, а також тихий вітерець, що проходить крізь ваше волосся.

Проєкт вийде на ПК і консолях у 2022 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти