Youtube відмовляється від дизлайків

2 квітня 2021, 21:39оновлено 2 квітня 2021, 22:57
У компанії Youtube подумували про те, щоб взагалі відключити можливість ставити лайки і дізлайки, проте поки що від цієї думки відмовилися.
Youtube
Youtube відмовляється від дизлайків / The Hill

Популярна відеоплатформа Youtube перестане показувати дизлайки - таким чином компанія хоче пощадити почуття творців контенту, щоб менше травмувати їх дизлайками, пише пресслужба

У компанії відразу попередили, що поки це лише експеримент, і дізлайки будуть відключати не всім, а лише частині користувачів. Для інших - поки що буде все як і раніше: всі лайки і дізлайки залишаться на місцях.

За яким критерієм обиратимуть учасників цього експерименту, Youtube поки що не повідомляє. Можливо, за територіальним, і дизлайки відключать для громадян окремих країн. Можливо, відбір відбуватиметься за тематикою контенту. Загалом, поки що можна лише здогадуватися про це.

відео дня

При цьому не відключається й сама можливість поставити дизлайк. Відвідувачі як і раніше зможуть висловити з його допомогою своє несхвалення того чи іншого матеріалу. Однак бачити ці дизлайки зможе лише автор відео, а іншим вони будуть недоступні, повідомляють у Youtube. Крім того, дизлайки впливатимуть на видачу відео іншим користувачам.

читайте такожGoogle утримуватиме податки з українських блогерів на YouTube

  • Набирає популярність соцмережа Clubhouse стає дуже цікавим і останнім трендом для власників соціальних додатків. Тому не дивно, що кожен з корпоративних голіафів захоче мати власну версію "Клубного дому".
  • Instagram Facebook вже активно працює над клоном Clubhouse для свого додатка Instagram, за словами датамайнера Алессандро Палуцці. Після запуску " живих кімнат", коли в прямому ефірі одночасно можна спілкуватися чотирьом користувачам, в соцмережі тестують аудіоконференції.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти