"Живі кімнати" приходять в Instagram – соцмережа запустила нову функцію

1 березня 2021, 20:41оновлено 24 березня 2021, 17:01
Соціальна мережа оголосила про запуск функції Live Rooms, яка дозволяє створювати прямий ефір за участю до чотирьох осіб.
Instagram / TechCrunch
Instagram представила функцію Live Rooms / TechCrunch

Популярна соціальна мережа Instagram запускає нову функцію Live Rooms ("Живі кімнати"), яка дозволяє користувачам виходити в прямий відео ефір за участю до чотирьох осіб. Раніше трансляцію можна було вести лише удвох.

Команда Instagram сподівається, що Live Rooms відкриє більше творчих можливостей, наприклад, користувачі зможуть проводити ток-шоу в прямому ефірі, інтерв'ю, джем-сейшени та багато іншого.

Як запустити Live Rooms:

  1. Відкрийте Instagram і зробіть свайп вправо;
  2. Виберіть опцію "Прямий ефір", додайте заголовок кімнати та гостей, натиснувши на іконку камери з хрестиком;
  3. Зачекайте, коли до вас під'єднаються гості.
'Живі кімнати' приходять в Instagram – соцмережа запустила нову функцію

Як телеведучий, ви можете додати до трьох гостей одночасно або одного за іншим. Наприклад, ви можете почати з двох гостей, а пізніше додати як третього учасника несподіваного гостя. Спілкування з кількома гостями – відмінний спосіб розширити свою аудиторію, оскільки "фоловери" гостей також будуть отримувати повідомлення.

відео дня

З міркувань безпеки, будь-який користувач, заблокований ким-небудь з учасників чату, не матиме доступу до ефіру. Під час прямих трансляцій організатори також можуть блокувати коментарі та використовувати для них фільтри.

Для користувачів по всьому світу Live Rooms будуть доступні найближчим часом. Нагадаємо, що раніше в Instagram з'явилися повідомлення, що зникають – тепер можна спілкуватися в спеціальному режимі, залишаючи який все листування зникає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти