Творці Clubhouse поділилися планами з розвитку своєї гучної соцмережі

15 лютого 2021, 14:21оновлено 24 березня 2021, 18:15
З цікавого: нова відмітка репутації користувача, поява адміністраторів і модераторів кімнат, а також працює на основі інтересів стрічка.
Clubhouse
Творці Clubhouse поділилися планами з розвитку / Vox

Розробники стрімко набираючої популярності соціальної мережі Clubhouse у недільному ефірі поділилися своїми планами щодо розвитку свого сервісу.

Зокрема, соцмережа змогла найняти більше фахівців для роботи в службі підтримки, тому відтепер збільшуватиметься темп розгляду заявок на створення кімнат (або так званих "клубів" для спілкування.

Крім того, стало відомо, що найближчим часом Clubhouse збирається реалізувати можливість призначення модераторів та адміністраторів. Також у соцмережі з'явиться Нова позначка"репутації користувача". Новий показник репутації буде знижуватися через скарги або систематичні порушення правил, а також підвищуватися в разі активності користувача.

відео дня

Що стосується очікуваного режиму інкогніто, то його Clubhouse не буде, принаймні в доступному для огляду майбутньому. Представники соцмережі пояснюють це тим, що промовці повинні знати своїх слухачів. Однак, планується введення "тихого режиму", який дозволить вимикати повідомлення для передплатників користувача.

Також в планах реалізація алгоритму, який буде вибудовувати стрічку на основі інтересів користувача. До речі, компанія нарешті найняла Android-розробника, втім, поява Clubhouse на Android чекати доведеться довго – компанія найняла в цей сегмент поки тільки одного розробника.

читайте такожParler – що це за соціальна мережа і чому туди всі переходять

Clubhouse – це золота середина між подкастом, радіо та домашньою вечіркою. У цій соцмережі можна зайти в будь-яку кімнату, послухати розмови, інтерв'ю та обговорення між цікавими людьми на різні теми. Clubhouse можна порівняти з подкастом, тільки якщо це подкаст, куди ви можете включитися в будь-який момент, з додатковим рівнем ексклюзивності.

Про те, чим такий привабливий Clubhouse, читайте у нашому матеріалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти