Зустрічайте The Wayward Realms – рольову гру у відкритому світі від творців The Elder Scrolls

2 лютого 2021, 19:21
Дія проєкту відбуватиметься у відкритому світі, а саму гру створюють за канонами The Elder Scrolls: Arena і Daggerfall.
Зустрічайте The Wayward Realms – рольову гру у відкритому світі від творців The Elder Scrolls
Творці The Elder Scrolls роблять рольову гру The Wayward Realms / Once Lost Games

Більше як рік тому стало відомо, що вихідці зі студії Bethesda, які працювали над першими частинами серії The Elder Scrolls, заснували власну студію Once Lost Games в стінах якої кипить робота над дебютним проєктом, рольовою грою з відкритим світом The Wayward Realms.

Днями портал ESO взяв інтерв'ю у ключових співробітників студії, в ході якого стало відомо, що проєкт створюється за всіма канонами The Elder Scrolls: Arena і The Elder Scrolls: Daggerfall. Однак в ній використовують найсучасніші технології та механіки.

Розробкою керує геймдизайнер серії The Elder Scrolls Тед Петерсон і програміст Джуліан ле Фей. Команда планує оживити жанр RPG, оновивши ігрові механіки та вдавшись до сучасних стандартів розробки. І одним з найважливіших аспектів роботи є відповідне скалювання, щоб масштаби оточення виглядали реалістичними.

Дія ж рольової гри розгорнеться на архіпелазі, що складається з більш ніж сотні островів, де десятки фракцій борються за вплив і владу. Гравців чекають зустрічі з представниками різних рас і класів, кожен з яких обрав свій власний шлях в цьому світі.

Дата релізу The Wayward Realms і список підтримуваних платформ на цей час не розкриваються.

Раніше ми розповідали про EVERYWHERƎ – амбітну гру від творця Grand Theft Auto, вихід якої очікується до кінця цього року. Проєкт придумали ще у 2016 році та почали розробляти на движку Amazon Lumberyard, але вже в листопаді минулого року BARB оголосили про переїзд на Unreal Engine. Всього над грою працюють більш як 130 осіб, серед яких є кілька вихідців з Rockstar.

На папері Everywhere звучить як потенційна вигадка – відкритий світ, повна свобода дій, індивідуальна історія для кожного гравця, кооператив, сетинґ найближчого майбутнього. Але на відміну від Кріса Робертса, керівника розробки найдорожчої гри в історії Star Citizen, Бензіс не просить грошей у простих гравців, замість цього приймаючи інвестиції від великих компаній, на зразок NetEase.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти