В PS Store стартував розпродаж під назвою "Приховані скарби"

6 травня 2020, 15:13оновлено 16 жовтня 2023, 15:54
У двох акціях беруть участь понад 400 ігор.
Контроль
Хіт Control від Remedy продається в магазині PS з п'ятдесятивідсотковою знижкою

В магазині Sony PlayStation почався масштабний розпродаж ігор. Точніше, їх стартувало відразу два - перший почався в рамках промо-акції "Ігри до 20 євро". Всього уцінка була проведена для близько 200 тайтлов. Знижки будуть діяти ще тиждень, до 13 травня.

Зараз за зниженою ціною можна купити такі хіти, як Rage 2, Rise of the Tomb Raider, Assassin's Creed: Origins, Darksiders 2.

Розпродаж спрямован на те, щоб стимулювати людей залишатися вдома в період коронавирусной епідемії.

відео дня

Так, файтинг Tekken 7 віддають за 399 гривень замість 1499, за таку ж ціну можна взяти четверту частину Fallout. На 67%, з 489 до 159 подешевшала стратегія про поширення вірусів Plague Inc Evolved, з 1900 до 500 гривень знизилася вартість FarCry 5.

З ексклюзивів PlayStation на 40 % подешевшав хіт God of War 2018 року від Santa Monica Studio.

читайте такожРозробники S. T. A. L. K. E. R. розповіли, як йде робота і показали нові кадриНайбільш щедру пропозицію викотили данці з IO Interactive: другий Hitman подешевшав відразу на 1300 гривень, з 1999 до 649, а "золоте видання" його попередника, з усіма доповненнями, зараз коштує 299 грн.

Водночас з першою акцією почалася і друга, під назвою "Приховані скарби".

Серед вигідних пропозицій – 60-відсоткова знижка на другий повний сезон Life is Strange 2: Complete Season (519 грн), менш суттєва уцінка рімейку культового Мор: Утопія (він же Pathologic 2, до 787 грн), 33-відсоткова знижка на стратегію Frostpunk. Всього за 129 грн (зі знижкою 80%) можна встигнути урвати похмурий і прекрасний платформер Little Nightmares. Також на півціни подешевшав шутер Control від творців Макса Пейна.

З повним списком пропозицій обох акцій - Ігри до 20 євро і Приховані скарби - можна ознайомитися в офіційному блозі PlayStation.

Крім того, передплатники сервісу PlayStation Network можуть до 8 травня подивитися перші сезони популярних аніме-шоу Атака титанів і Чорний конюшина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти