В новому Resident Evil 8 вперше в історії серії буде російська озвучка

22 січня 2021, 17:24оновлено 22 січня 2021, 19:02
Відповідна позначка з'явилася на сторінці гри в Steam.
Resident Evil Village
Resident Evil VIllage вийде з російською озвучкою / Capcom

На офіційній Steam-сторінці майбутнього зомбі-екшену Resident Evil 8 Village з'явилася інформація про те, що гра отримає російську озвучку. Минулі ігри серії, включаючи рімейки Resident Evil 2 і Resident Evil 3, виходили лише з локалізованими субтитрами.

Варто відзначити що ще минулого року Capcom озвучила свої наміри щодо підтримки різних регіонів за допомогою відповідних цін. Цілком можливо, що повна локалізація також входила в їхні плани.

Resident Evil: Village (в просторіччі – Resident Evil 8) готується до виходу 7 травня на PC, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series X. Таку дату офіційно підтвердили на минулому стрімі Capcom. А власники PlayStation 5 можуть вже зараз помацати ігровий процес майбутнього "Резіка", оскільки в PS Store вже доступна безкоштовна демоверсія гри. У демо не буде ніяких битв, але гравці зможуть оцінити атмосферу і невеликий шматочок світу прийдешньої гри, пізніше цієї весни воно стане доступно і на інших платформах.

Нагадаємо, що події восьмої частини продовжують історію визнаної критиками Resident Evil 7 Biohazard. Нова сюжетна лінія починається з того, що Ітан Уінтерс і його дружина Міа мирно живуть на новому місці, Вільні від минулого. Вони роблять перші кроки в спільному житті, як раптом трапляється нова трагедія.

Пітер Фабіано, нинішній продюсер франшизи Resident Evil, пообіцяв що даній грі буде чим здивувати своїх шанувальників і не тільки – оскільки вона увібрала в себе всі кращі елементи попередніх частин, а атмосфера в ній буде більш напруженою ніж у всіх інших представниках серії.

Resident Evil: Village можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1999 гривень;
  • В магазині Steam - 1299 гривень.

Поспішимо нагадати всім шанувальникам серії Resident Evil, які з нетерпінням чекають восьму номерна частина, бути гранично уважними – в Мережі почали з'являтися серйозні спойлери по грі.

Якщо раніше ми писали тільки про спойлерні назви файлів з кат-сценами, то зараз з'явилися самі кат-сцени, які розкривають сюжетні повороти гри, включаючи кінцівку та дизайни деяких босів.

Свого часу аналогічним чином у Мережу злили подробиці сюжету The Last of Us Part II за два місяці до офіційного релізу. Сюжет нібито злив хтось із сім'ї одного зі співробітників Naughty Dog.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти