У мобільному додатку YouTube з'явилися нові корисні функції

2 червня 2021, 13:35
Ними можуть скористатися вже деякі користувачі.
Офіційний сайт YouTube
У мобільному додатку YouTube з'явилися нові функції / Google

Компанія Google випустила оновлені версії мобільного додатку YouTube для платформ Android і iOS. Оновлення принесло дві останні актуальні функції, які перекочували з браузерної версії.

Перша функція дозволяє зациклювати відео: в меню налаштувань відтворення з'явилася відповідна кнопка Loop video ("Зациклити відео"). Вона дозволяє не натискати на кнопку "Повторити" після закінчення перегляду.

Нагадаємо, у вебверсії YouTube функція зациклення відтворення є вже давно: вона доступна в меню по правому кліку на відеоролик. Відеохостинг зберігає масу музичного контенту, і додавання такої очевидної функції дозволить йому конкурувати з профільними аудіострімінговими сервісами.

відео дня
У мобільному додатку YouTube з'явилися нові корисні функції

Друга функція передбачає створення кліпів тривалістю до 60 секунд з наявних роликів і ділитися отриманим контентом. Відповідна екранна кнопка із зображенням ножиць знаходиться поруч з кнопкою "дізлайка" відразу під роликом.

У мобільному додатку YouTube з'явилися нові корисні функції

Оновлення стане поступово доступно всім користувачам пристроїв на базі Android. Для iOS нова функція очікується найближчим часом.

В одній з попередніх заміток ми зібрали добірку корисних YouTube-каналів, які допоможуть перейти в інтенсивний режим підготовки до ЗНО-2021 або ж просто освіжити вже освіжене.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти