У королівську битву Fortnite прибув істинний король Ваканди

22 грудня 2020, 19:14
Чорна Пантера, Капітан Марвел і Таскмастер з'являються в Fortnite з набором "Marvel: королі та воїни".
У королівську битву Fortnite прибув істинний король Ваканди
Fortnite / Epic Games

Розробники зі студії Epic Games оголосили про додавання у свою королівську битву Fortnite ще трьох персонажів всесвіту Marvel. Йдеться про Таскмастера, Капітана Марвел і істинного короля Ваканди – Чорної пантери.

Вигляд і спорядження з трьома найвеличнішими персонажами Marvel доступні для покупки в рамках спеціального набору "Marvel: королі та воїни". Ціна, щоправда, може відлякати гравців – 619 грн – при цьому на нього не поширюється дія купонів EGS та інших акцій.

Зокрема, набір містить наступні компоненти:

  • екіпірування Чорної пантери з додатковим стилем (Кінетичний заряд), прикраса на спину "Королівський плащ" (Дод. варіант стилю в комплекті), інструмент "Клинки з вібраніума", дельтаплан "Вакандійський дельтаплан";
  • екіпірування Капітана Марвел з додатковим стилем (справжня), прикраса на спину "Щит Крі" (Дод. варіант стилю в комплекті), кірка "Жезл Альфа", Дельтаплан "Сила Мар-Велл";
  • екіпірування Таскмастера, прикраса на спину "Щит міміка", кирка "Меч Наслідувачки".

Крім того, всі гравці Fortnite можуть безкоштовно отримати емоцію "Вакандійське привітання". Для цього потрібно до 13 січня (02:00 за Києвом) пройти серію випробувань "Ваканда назавжди".

Нагадаємо, що днями в Fortnite розпочалася зимова подія "Снігопад". До 5-го січня 2021 року на зимових просторах острова можна прикинутися сніговиком і змусити ворогів ковзати за допомогою морозних гранат.

Також гравцям будуть доступні завдання, за виконання яких покладаються ексклюзивні нагороди та костюми. Зокрема, користувачі можуть вибити прикрасу на спину "Щит-сюрприз", кирку зі сніговою кулею "Крижані сфери", дельтаплани, обгортки, і багато іншого.

Нарешті, в магазині предметів гравців чекають нові тематичні екіпіровки та екіпіровки з минулих сезонів, а до закінчення операції (до 5 січня, 16:00 за Києвом) в магазині буде безкоштовно доступна емоція "Співаємо хором".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти