Телевізор без операційної системи: як використовувати пристрій на всі 100%

16 червня 2021, 17:13
Стало відомо, як вичавити максимум з телевізора, в якому немає операційної системи.
Телевізор без операційної системи: як використовувати пристрій на всі 100%
/ Пресслужба

Попри популярність смарт телевізорів, у багатьох українських сім'ях, як і раніше, затребувані традиційні моделі: хтось віддає перевагу звичній техніці й мало довіряє ноу-хау, інші – відкладають великі покупки через недостатню суму бюджету. Як отримати максимум від телевізора, в якому відсутня операційна система? Про це зараз дізнаємося.

Замість монітора

Вивести зображення з комп'ютера на великий екран зручно: так ви комфортно подивитесь фільм чи добірку світлин. Наприклад, щоб використовувати Samsung телевізор без операційної системи в якості монітора, достатньо синхронізувати його з ПК дротовим або бездротовим способом. Втім, цей алгоритм можна застосувати для пристроїв будь-яких брендів чи навіть Smart TV.

ВАЖЛИВО: під час під’єднання кабелю потрібно знеструмити обидва пристрої й лише потім увімкнути комп'ютер і телек.

відео дня

Які інтерфейси вам підійдуть:

  • HDMI;
  • VGA;
  • DVI;
  • Wi-Fi.

Останній варіант – бездротовий, для його реалізації доведеться придбати окремий Wi-Fi-модуль, якщо в телевізорі немає власного приймача такої передачі даних.

Перегляд контенту із зовнішніх носіїв

Телевізор без операційної системи: як використовувати пристрій на всі 100%
/ Пресслужба

Роз'єм USB дозволяє працювати з флешками, портативними жорсткими дисками й іншими носіями інформації. Якщо програма телепередач наводить нудьгу, дивіться улюблені фільми й серіали безпосередньо з флешки.

Базова файлова система телевізора запустить:

  • відео. Телевізори підтримують кілька форматів відеоконтенту, завантажуйте з мережі відповідний;
  • фото. Збережіть на флешку теку з фотографіями й милуйтеся світлинами на великому екрані;
  • аудіо. Більшість телевізорів коректно відтворює аудіофайли, тому їх можна використовувати як музичний центр.

Щоб працювати із застосунками, вам знадобиться спеціальна смарт приставка, яка перетворить звичайний телевізор на "розумний" девайс. У разі доступу в інтернет вона також дасть можливість переглядати контент в онлайн-кінотеатрах та на відеохостингах.

Під’єднання ігрової консолі

Телевізор без операційної системи: як використовувати пристрій на всі 100%
/ Пресслужба

Сучасна ігрова приставка – невичерпне джерело розваг. Крім розширених ігрових можливостей вона пропонує ще кілька варіантів цікаво проводити час біля блакитного екрану.

Запускайте застосунок потокового відтворення музики Spotify – тут ви знайдете безліч композицій, які можна відсортувати за настроєм, подіями, темпом й іншими параметрами.

Підтримка Blu-ray – це ваш сценарій дивитися відео в максимальній якості. Якщо телевізор має високу роздільну здатність дисплея, вам сподобається реалістичність контенту.

З доступом до онлайн-кінотеатрів, який надасть ігрова консоль, добірний різноманітний контент у відмінній якості гарантований. За наявності інтернету ви завжди із задоволенням подивитеся свіжі фільми й серіали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти