Старим тут не місце: названо моделі iPhone, які не зможуть оновитися до iOS 15

23 листопада 2020, 12:46
У більшості моделей виходить термін підтримки.
Старим тут не місце: названо моделі iPhone, які не зможуть оновитися до iOS 15
iPhone SE / Apple

Як повідомляє ізраїльський ресурс TheVerifier, який вже кілька років радує нас точними відомостями про продукцію Apple, для декількох моделей із застарілим процесором Apple A9 нинішня iOS 14 стане останньою.

Зокрема, мова йде про хітовий iPhone 6s і 6s Plus 2015 року випуску, а також легендарний iPhone SE 1-го покоління. Всі три пристрої виявилися дуже популярні та здобули велику любов користувачів.

Свіжа інформація, в цілому, відповідає всім звичному циклу оновлень Apple своїх мобільних пристроїв: iPhone 6s і 6s Plus вийшли у вересні 15-го, iPhone SE – у 2016 році. Зазвичай Apple продовжує підтримувати iPhone і iPad протягом п'яти років після запуску.

відео дня

Наступного року SE виповниться вже п'ять років, 6S і 6s Plus – по шість. За сталою схемою випуску оновлень, ці моделі не повинні отримати оновлення до iOS 15.

Таким чином, до iOS 15 оновляться наступні моделі:

  • iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 mini;
  • iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max;
  • iPhone XR, XS, XS Max;
  • iPhone X, 8, 8 Plus;
  • iPhone 7, 7 Plus;
  • iPhone SE 2020;
  • iPod touch 7-го покоління.

Які нові фішки з'являться в iOS 15 і iPadOS 15, поки невідомо. Презентація операційних систем повинна відбутися влітку наступного року, а релізна версія вийде восени.

Раніше в мережі з'явилися перші подробиці про новий iPhone 13. За інформацією джерел, у 2021 році Apple представить чотири флагманських смартфони, як і в цьому році: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro і Pro Max.

Повідомляється, що всі пристрої збережуть поточний дизайн з плоскими гранями та вийдуть в тих же розмірах. Головною ж відмінністю наступного покоління від поточного стане покращений надширококутний сенсор. Його апертуру збільшать з f/2.4 до f/1.8, що дозволить захоплювати більше світла і робити якомога якісніші знімки в умовах недостатньої освітленості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти