Стали відомі подробиці нової гри від творців серії Mafia

15 січня 2021, 18:55оновлено 15 січня 2021, 19:31
Інформація була помічена в вакансії, викладеній керівництвом.
Стали відомі подробиці нової гри від творців серії Mafia
З'явилися нові деталі неанонсованої гри від творців Mafia / Hangar 13

На офіційному сайті американської студії Hangar 13 з'явилися свіжі вакансії, пов'язані з розробкою нового проєкту. У вимогах до претендентів можна знайти кілька цікавих подробиць про наступну гру відомої геймерам завдяки серії Mafia студії.

Так, зокрема, вони розшукують в команду старшого сценариста, якому належить працювати з науково-фантастичним сетинґом. Але попри це кандидат повинен любити безліч літературних жанрів, і його інтереси не повинні обмежуватися фентезі й фантастикою.

Крім того, в списку вакансій згадується, що розробникам належить працювати над екшеном в відритому світі. Чи мова йде про один й той сами проєкт, і чого чекати від Hangar 13, поки незрозуміло. З анонсом розробники не поспішають.

У серпні 2020-го студія випустила повноцінний рімейк першої частини Mafia: City of Lost Heavens, в якій гравців чекає знайома історія, відтворена з нуля на движку третьої частини. У центрі уваги – місто Лост-Хевен, штат Іллінойс. На дворі 30-ті роки двадцятого століття, сухий закон і розквіт мафії. Головний герой, простий таксист Томмі Анджело випадково потрапляє у світ організованої злочинності, і починає поступово перетворюватися на справжнього мафіозі.

Гру можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

В PS Store гра коштує 1199 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1199 гривень;
  • В магазині Steam - 279 гривень.

Раніше геймдизайнер французької студії Arkane Studios Харві Сміт оголосив про розробку нової гри від Arkane Austin, підрозділу Arkane.

Arkane Studios складається з двох частин – один офіс студії знаходиться в Ліоні, а інший в Остіні. Французький підрозділ випустив Dishonored 2 і зараз готується до виходу екшену Deathloop, тоді як американська команда працювала над Prey і вже зараз, після інтерв'ю Сміта, ми знаємо, що Arkane Austin працюють над новим проєктом..

Поки про гру відомо лише те, що це буде повноцінний ААА-проєкт в жанрі "імерсів сім" на базі оригінальної інтелектуальної власності (IP). Іншими словами – фанатам Prey 2 і Dishonored 3 доведеться запастися терпінням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти