Sony почала повертати кошти користувачам за Cyberpunk 2077

13 грудня 2020, 22:22оновлено 13 грудня 2020, 23:10
З подібними запитами звертається багато гравців, хоча деяким все ж відмовляють.
Cyberpunk 2077 Кіану Рівз
Cyberpunk 2077 Кіану Рівз

На тлі досить сумного релізу Cyberpunk 2077 на консолях минулого покоління, компанія Sony вирішила почати повертати кошти гравцям, які відмовилися чекати рятівних патчів.

За словами користувачів, повернути кошти за гру можна навіть у разі, якщо кількість проведених у грі годин перевищує необхідний термін. Щоправда, для цього потрібно спілкуватися зі співробітником техпідтримки в онлайні.

Видавець зазвичай так не робить, а багаторічна практика роботи з PlayStation Store доводить, що повернути свої кошти за ту чи іншу гру досить важко. Цей же випадок особливий в тому плані, що після запуску студія CD Projekt зіткнулася з величезною кількістю негативних відгуків зважаючи технічних проблем – це особливо помітно на консолях минулого покоління.

відео дня

Оцінка Cyberpunk 2077 на Metacritic досить висока і тримається на позначці в 90 балів з 100. А ось користувачі ставляться до гри куди прохолодніше. Поточний середній бал ПК-версії – скромні 6,3, Xbox One – 2,7, а на PS4 і зовсім 2.

Один з агентів служби підтримки також розповів, що даний прецедент не залишиться для CD Projekt Red без наслідків – Sony збирається подати на поляків Комерційний позов через якість гри. Але поки це не офіційна інформація.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Тим часом Cyberpunk 2077 продовжує очолювати чарти продажів Steam. Наразі онлайн гри на майданчику Valve Software становить понад 1 мільйон користувачів і знаходиться на другій позиції в топі по онлайну, поступаючись лише Counter-Strike: Global Offensive.

Гру можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. У майбутньому тайтл також з'явиться і на консолях наступного покоління – PlayStation 5 і Xbox Series X.

В PS Store гра коштує 1 999 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1699 гривень;
  • В магазині GOG - 850 гривень;
  • В магазині Steam - 899 гривень;
  • В магазині EGS - 899 гривень.

Варто нагадати, що спочатку Cyberpunk 2077 буде працювати на консолях PlayStation 5 і Xbox Series в режимі зворотної сумісності: вихід спеціальних некст-ген версій намічений на наступний рік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти