"Сила Волі". Нові вражаючі можливості для всіх нових абонентів Volia

29 серпня 2022, 13:14
воля

Останні пів року незламна сила волі є чи не найголовнішою характеристикою українського народу. Саме незламна сила волі дозволяє нам успішно протистояти ворогу та досягти неминучої перемоги. Кожен українець робить усе і трохи більше для допомоги країні та армії. І компанія Volia поставила собі за мету давати щось додатково навзаєм для кожного нового абонента.

Тож від 29 серпня для всіх нових абонентів, що замовлять підключення стандартних телепакетів з інтернетом ("Базовий", "Релакс", "Сімейний"), або послугу фіксованого інтернету, або інтернет і ТБ та навіть мобільний зв’язок, компанія надає додаткові можливості у вигляді однієї з п’яти особливих "Сил Волі". Ця пропозиція буде діяти для нових абонентів протягом 30 днів з дати підключення. Вибрати силу, що до вподоби, абоненти можуть в особистому кабінеті.

Вибирайте свою "Силу Волі"!

відео дня

"Сила Швидкості" – це можливість збільшення швидкості вашого якісного інтернету до 1 Гб/с (залежно від технології підключення) без додаткових оплат. Відчуй, як твій інтернет "літає"!

"Сила Часу" – це подвоєння строку дії промоперіоду на будь-який пакет. Насолоджуйся життям, не поспішай!

"Сила Вражень" – це безмежний доступ до преміальних пакетів TOP Film, Kids і Music. І це все разом із доступом до одного з найбіліших онлайн-кінотеатрів України – Volia TV, що налічує понад 20 000 топових фільмів, серіалів і ТВ-шоу від провідних світових і вітчизняних студій, таких як Disney, Pixar, Dreamworks, Universal, Marvel та Paramount. Поринь у світ найкращого контенту без додаткових оплат!

"Сила Можливостей" – це знижка 20 % на найсучасніше телекомунікаційне обладнання від компаній TP-LINK, Totolink та iNeXT для вашого дому. Заощаджуй і користуйся найкращим!

"Сила Мужності" – це гарантоване нарахування на ваш особистий рахунок 500 бонусів із можливістю відразу перерахувати їх на допомогу нашим захисникам. Допомагай, наближай перемогу!

"Назва бренду нашої компанії – Volia – зараз є як ніколи актуальною, незламна воля зараз – це для нас усе! І ми надаємо українцям додаткових сил для наближення перемоги. Силу зробити інтернет швидше, контент яскравіше.

Силу заощаджувати або допомагати. Вибирайте будь-яку силу на ваш смак і продовжуйте жити, бо Україна – це ви", – прокоментували нову можливість у компанії "Датагруп-Volia".

Тож не зволікайте: підключайте якісні послуги від Volia та отримуйте додаткову "Силу Волі" саме для вас!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти