Samsung Galaxy S23 Ultra — перша топова новинка 2023 року

13 лютого 2023, 19:14
Samsung Galaxy S23 Ultra

Бренд Samsung, не змінюючи своєї традиції, на початку нового року порадував шанувальників довгоочікуваним поповненням асортименту. На зимовій презентації представили чергове тріо із серії смартфонів Super Smart, найтоповішим з яких став Galaxy S23 Ultra. Розумний телефон майже за всіма параметрами випереджає побратимів, об'єднавши в елегантному корпусі найкращі розробки південнокорейської компанії.

Дизайн: знайомий, але вдосконалений

Зовнішній вигляд гаджета аналогічний попереднику з 22-ої лінійки. Прямокутний корпус із закругленими боковинами у чотирьох трендових кольорах виглядає строго та стильно. Масивний виступ для блоку камер відсутній: 4 об'єктиви та спалах служать окремими елементами. Торці виконані з алюмінію, а ось передня та задня панелі захищені найновішим і найміцнішим склом Corning Gorilla Glass Victus 2. Вологостійкий смартфон витримує півгодинне занурення у воду на 1,5 м.

Екран: більше тільки у планшета

Топовий девайс може похвалитися дисплеєм Dynamic AMOLED 2X розміром 6,8 дюйми. Вигнутий екран забезпечує ефект 3D при перегляді фільмів та відеороликів, а на бічних гранях відображаються годинник та світлові сповіщення про дзвінки та повідомлення. Модному безрамковому форм-фактору відповідають і всі інші характеристики:

відео дня
  • роздільна здатність 3088x1440 пікселів;
  • частота поновлення 120 Гц;
  • максимальна яскравість 1750 ніт;
  • функція Vision Booster.

Смартфон, як і планшет, підтримує фірмовий стилус бренду S Pen. Він стане в нагоді графічним дизайнерам і тим, хто не любить працювати з віртуальною клавіатурою. Функція OCR розпізнає рукописні символи та трансформує їх у шрифт.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Процесор: швидше і потужніше

Найсерйозніші зміни торкнулися начинки флагмана. Спеціально для нього було розроблено новий мобільний 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Його заявлена ​​продуктивність вища на 33%. Також Ultra - один з перших телефонів, який оснащений більш швидкою та ефективною оперативною пам’яттю LPDDR5X на 12 ГБ та сховищем UFS 4.0. Вбудовану пам'ять може бути розширено на 1 ТБ.

Гаджет поставляється з попередньо встановленою операційною системою Android 13 з новою прошивкою One UI 5.1. Вона полегшує спільну роботу в Samsung Notes та збільшує функції "Галереї", до якого входить, зокрема, покращений вбудований фоторедактор.

Місткість акумулятора - 5000 мАг. Цього достатньо для добової автономності в активному режимі. Модель підтримує функцію швидкого заряджання: за 30 хвилин він поповниться на 65%.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Камери - для професіоналів

Задній модуль із чотирьох камер приховує приємний сюрприз: абсолютно новий 200-мегапіксельний об'єктив. Виробник заявляє, що він робить деталізовані фото і чудово справляється зі зйомкою в темний час доби. У комплекті йде і режим Astro Hyperlapse, який припаде до смаку любителям сфотографувати зоряне небо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти