З'явилися хороші новини для всіх фанатів серії Age of Empires

14 березня 2021, 18:59
10 квітня пройде захід, присвячений Age of Empires, де, напевно, покажуть четверту частину стратегії.
Age of Empires
Age of Empires IV покажуть 10 квітня / Relic

Відомий Інсайдер і журналіст Джефф Грабб заявив, що 10 квітня пройде захід, присвячений відомій серії стратегій Age of Empires. При цьому конкретики щодо того, що саме там покажуть, він не дав.

З великою часткою ймовірності, в рамках івенту відбудеться нова презентація Age of Empires IV, яку анонсували ще 4 роки тому. При цьому дебютний геймплей показали лише у 2019-му.

На цей момент Age of Empires IV не має навіть приблизної дати, проте фанати розраховують, що стратегія в реальному часі вийде до кінця року – розробники вже якийсь час переважно займаються поліруванням, тому шанси є. До речі, грою займається канадська студія Relic, найбільш відома за серіями Warhammer 40 000: Dawn of War і Company of Heroes.

Для всіх, хто не знайомий з сабжем, Age of Empires являє собою серію історичних стратегій в реальному часі, виданих Microsoft Studios. Перша гра серії – Age of Empires – побачила світ в далекому 1997 році. Спочатку розробкою цих ігор займалася Ensemble Studios, але після її розпуску у 2009 році вона була доручена іншим студіям.

Всі гри серії присвячені різним історичним епохам, де гравець розвиває цивілізації, проводячи їх крізь століття задля перемоги над противниками. Виняток становить Age of Mythology, заснована на міфологіях стародавніх народів.

Геймплей Age of Empires IV

А вже наступного тижня, 18 числа, видавництво Square Enix проведе своє шоу, присвячене прийдешнім іграм компанії. Серед анонсів вже заявлена нова частина в популярній серії Life is Strange.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти