Популярність хітового Valheim продовжує досягати нових висот

4 березня 2021, 12:57оновлено 24 березня 2021, 16:53
Продажі Valheim збільшилися ще на мільйон копій і в цілому досягли 5 мільйонів примірників.
Valheim
Продажі Valheim перевищили 5 мільйонів копій / Steam

Розробники з незалежної студії Iron Gate повідомили, що тираж "виживача" Valheim подолав позначку в 5 мільйонів копій. З такої нагоди автори поділилися з гравцями внутрішньоігровою статистикою.

Так, геймери змогли провести в грі 15 000 років, при цьому на майданчику Twitch гру подивилися понад 35 мільйонів годин. Сама Valheim змогла зайняти 39 місце серед ігор з найкращим користувацьким рейтингом.

Нагадаємо, що вийшла Valheim на початку минулого місяця -– 2 лютого. Вже через перший тиждень тираж гри перевищив 1 мільйон копій, ще через тиждень 2 мільйони, а на момент 24-го лютого кількість проданих копій склала 4 мільйони.

В цю хвилину команда розробників, що складається всього з 5 осіб, займається пошуком і виправленням помилок, після чого зосередиться на новому Контенті. Протягом року проєкт отримає кілька оновлень. Першим з них стане Hearth and Home, яке додасть нові рецепти для приготування їжі, Додаткові будівельні конструкції, а також різні елементи зовнішнього і внутрішнього декору.

Cult of the Wolf ж зосередиться на боях і дослідженні світу, Ships and the Sea пожвавить Водний біом і дозволить кастомізувати кораблі, а Mistlands додасть новий біом з унікальними ворогами, босом, предметами та ресурсами.

Valheim - трейлер

Про те, чим такий привабливий Valheim, читайте у нашому матеріалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти