Ігри за Зоряними війнами: що розробляють

25 січня 2021, 12:30оновлено 24 березня 2021, 19:42
Ігрові франшизи за всесвітом науково-фантастичної франшизи Зоряних воєн поступово набирають обертів
Ігри за Зоряними війнами: що розробляють
Ігри серії Star Wars / Disney

Ігрові франшизи у всесвіті науково-фантастичної франшизи "Зоряних воєн" поступово набирають обертів. Нещодавно ми повідомляли про Star Wars від французів, як раптом в інтернеті почали ходити чутки про створення не менш амбітних проєктів..

У недавньому випуску Bob The Podcast редактор Bespin Bulletin розповів, що в розробці знаходиться нова гра з серії Star Wars: Knights of the Old Republic. Повідомляється, що це буде не рімейк попередньої серії ігор, а власна "остаточна історія".

Цю інформацію також підтвердив відомий журналіст Джейсон Шрайер, який тижнем раніше опублікував розслідування про створення Cyberpunk 2077. За їхніми словами, нова гра розробляється за межами EA не надто відомою студією, про яку мало хто здогадається. Згідно з деякими чутками, розробником і видавцем цієї гри може стати компанія Activision.

відео дня

Також інсайдери повідомили, що в розробці знаходиться проєкт про мисливця за головами. Поки складно сказати, хто над ним працює – це може бути як EA, так і Ubisoft або взагалі інша студія.

Отже, що ми маємо на сьогодні:

  1. Ubisoft роблять гру по Зоряним війнам у відкритому світі. Безпосередньо розробкою нової гри займається студія Massive Entertainment, відома гравцям по дилогії The Division. Наразі виробництво знаходиться на ранньому етапі – студія зайнята набором нових співробітників.
  2. Невідома на цю мить студія займається розробкою нової гри в серії Knights of the Old Republic
  3. До того ж в розробці знаходиться гра про мисливця за головами. Розробник невідомий.
  4. Також в Electronic Arts точно є ще одна гра за Зоряними війнами, що вийде до кінця договору з Disney (до 2023-його року).
Ігри за Зоряними війнами: що розробляють
Кадр з KOTOR / BioWare

Нагадаємо, що в грудні 2020-го на iPhone та Android вийшов мобільний порт Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, яку багато фанатів вважають культовою та однією з найкращих ігор у всесвіті "Зоряних воєн".

Порт заснований на версії для магазину Steam і отримав оптимізоване під сенсорні екрани управління. Гра важить 3.9 гігабайти, а на пристроях Apple запрацює на iOS 10 і новіше – культова RPG запуститься навіть на старенькому iPhone 5s.

Події Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords розгортаються за часів старої республіки, де Рада джедаїв переживає не найкращі часи, і новий герой, один з вірних соратників Ревена, відправляється поліпшити становище. У мандрах йому допомагають різні персонажі, деякі з яких будуть розповідати гравцям про їх роль, а так само дадуть відповіді на багато питань.

До речі, перша частина гри також доступна на мобільних платформах. Її вартість становить 279 і 339 грн в Google Play та AppStore відповідно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти